HiRide Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 wiem jak regulowac swiatlo w poziomie ale nie wiem jak regulowac w pionie-za nisko mi swieci :gwizdanie: jak to sie robi panowie ?
Wąski Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Masz sróby regulacyjne dwie na górze kręciłeś nimi?
HiRide Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Masz sróby regulacyjne dwie na górze kręciłeś nimi? stojac przodem do samochodu krecilem srubą biala w prawej lampie-wysokosc sie nie zmieniala ale widzialem ze zmienia swoje polozenie odblysnik zarowki h7 czyli swiatla "dlugie" ale jak regulowac soczewke to nie wiem jesli mozna regulowac w pionie i poziomie to w pionie juz regulowalem ale odblysnik swiatla drogowego a ja chce podniesc swiatlo soczewki
krotki Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 są 2 śruby do regulacji...- jedną regulujesz pion drugą poziom świecenia (jedna z prawej strony relektoru druga z lewej) - jeżeli kręciłeś obiema i wysokość świecenia się nie zmieniła to musisz rozebrać reflektor - regulacja spadła z mocowania i trzeba to włożyć na swoje miejsce - często tak sie zdarza przy transporcie...- każdy średniej kalasy mechanik Ci to zrobi - ja w swoich bi miałem to samo - trzeba było bebechy powsadzać na swoje miejsce i wszystko było o.k. :th:
HiRide Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2008 są 2 śruby do regulacji...- jedną regulujesz pion drugą poziom świecenia (jedna z prawej strony relektoru druga z lewej) - jeżeli kręciłeś obiema i wysokość świecenia się nie zmieniła to musisz rozebrać reflektor - regulacja spadła z mocowania i trzeba to włożyć na swoje miejsce - często tak sie zdarza przy transporcie...- każdy średniej kalasy mechanik Ci to zrobi - ja w swoich bi miałem to samo - trzeba było bebechy powsadzać na swoje miejsce i wszystko było o.k. :th: ok dzieki moze trzeba pokrecic ta sruba nad kierunkowskazem i bedzie dzialac
Wąski Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 są 2 śruby do regulacji...- jedną regulujesz pion drugą poziom świecenia (jedna z prawej strony relektoru druga z lewej) - jeżeli kręciłeś obiema i wysokość świecenia się nie zmieniła to musisz rozebrać reflektor - regulacja spadła z mocowania i trzeba to włożyć na swoje miejsce - często tak sie zdarza przy transporcie...- każdy średniej kalasy mechanik Ci to zrobi - ja w swoich bi miałem to samo - trzeba było bebechy powsadzać na swoje miejsce i wszystko było o.k. :th: tak jest :th:
Rekomendowane odpowiedzi