Pa_jonk Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Mam taki maly problem http://img525.imageshack.us/img525/8949/imag0063u.jpg Doradzcie prosze co z tym zrobic Audi A4 B6 2003r co wstawic bo radio tez szwankuje ,myslalem o Symphony II ale czy nie bedzie problemu z zamontowaniem ??
domin79 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 ..jeśli kosz jest 2dn to wstawiaj symphony , concerta lub rns-a , może być jeszcze bns:wink: problemu z zamontowaniem nie będziesz miał zakupj radyjko które sie podoba i dawaj co zakupiłes a pomożemy zamontować
Pa_jonk Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Raczej na 100% kupie Symphony ,ale czy to mozliwe,ze za nowy sprzet na allegro wolaja po 200zl ??
jarek_ns Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Nowy to on pewnie nie jest tylko ma zregenerowany panel. Lepiej poszukać ci concerta 3 bo on obsługuje mp3, albo BNS5,0 obydwa kosztują około 400zł.
Pa_jonk Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Ok tylko gdzie kupić?? chodzi mi o pewne źródło i takie gdzie ze mnie nie zedrą ,przytrafił mi się nowy wydatek muszę wymienić przednią szybę
jarek_ns Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Sprawdzaj Allegro i dział sprzedam --- - Sent from my iPhone 4s using Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi