kry2503 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Witam, przeszukałem i nic o tym nie ma, czy jest jakaś różnica radia concert na CD pomiędzy wersją europejską a amerykańską, bo chcę zakupić na allegro ale jeden pisze że to wersja europejska drugi że amerykańska, poradzcie, dzięki pzdr
mroova81 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Nie pchałbym się w amerykańskie radyjka. Nie pamiętam szczegółów, ale strojenie ich jest w innych zakresach z innym skokiem. Kiedyś właśnie czytałem, że autka ze stanów nie zbierają naszych stacji i należy radyjka stroić na nowo. Niestety szczegółów nie znam, tak tylko pi****ole
kry2503 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2008 w każdym razie dzięki i za to, teraz jakoś musze się wycofać z aukcji
YATES Opublikowano 2 Maja 2008 Opublikowano 2 Maja 2008 O ile dobrze pamiętam wersje amerykańskie przy nastawianiu stacji radiowych maja skoki co 0,2 dziesiąte z końcówką parzystą,a wersje europejskie z nieparzystą.
Rekomendowane odpowiedzi