Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Potrzebuje orkiestry na wesele??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szkoda , że na drugim końcu Polski. Znam kapelę godną polecenia. Ale jak czytam tu o stawkach za imprezę to powiem tyle" za pół darmo tam wam grają te wesela" . Pewna kapela z Starogardu Gdańskiego gra muzę na żywo w zasadzie dla gości i z gośćmi ale stawki są nieco inne. A mimo to terminu na rok do przodu nie uświadczysz.

Opublikowano
  • Autor

to jakie wy tam macie stawki?:shock3:

Opublikowano
to jakie wy tam macie stawki?:shock3:

ja za moją płacę 3,5 za 1 dzień, i to było najtańsze sensowne granie jakie znalazłem:decayed:

Opublikowano

A ja płace 3tys za DJa ale koles jest mistrz :kox:

Opublikowano

Byłem na kilku weselach gdzie był dj i powiem tylko tyle , że jak nie ma orkiestry to jest dicho nie wesele. Jak chcę posłuchać sobie płyt to mogę iść na :banan:. Nie ma tego klimatu i ludzie się tak dobrze nie bawią , jak gra jakiś zespół. Oczywiście nie mówię to o tych co nawalą się jak świnie i dla nich to mogłoby nie być muzyki , a i tak by się wyśmienicie bawili :polew: To tylko moje zdanie :wink:

Opublikowano

Tylko czasem ten DJ potrafi lepiej zabawić gości niż ta orkiestra choć nie każda. Koles ma terminy zajęte na 2 lata do przodu więc o czyms to świadczy :wink4: Każdy robi po swojemu :)

Opublikowano

Jest fajna kapela w lubelskim ale droga jak cholera.

Gitara basowa - Ragga, Mrogal - bębny, Kowi - skrzypce, Moskal - wokal, Paput - tamburyno.

Nazywają się Bataliony.

Opublikowano
:facepalm::decayed:
Opublikowano

Byłem na kilku weselach gdzie był dj i powiem tylko tyle , że jak nie ma orkiestry to jest dicho nie wesele. Jak chcę posłuchać sobie płyt to mogę iść na :banan:. Nie ma tego klimatu i ludzie się tak dobrze nie bawią , jak gra jakiś zespół. Oczywiście nie mówię to o tych co nawalą się jak świnie i dla nich to mogłoby nie być muzyki , a i tak by się wyśmienicie bawili :polew: To tylko moje zdanie :wink:

Ja myślę że na weselach to bardziej jest wodzirej a nie DJ - ten drugi to faktycznie bez sensu...

---------- Post added at 11:09 ---------- Previous post was at 11:07 ----------

Jeżeli chodzi o fotografa to polecam: http://www.marcinkadziolka.pl/#/home

Opublikowano

W Starogardzie stawki są bardzo różne a kapela o której wspomniałem to jakieś 4500 za imprezę .

Co nie świadczy o tym, że przy innych kapelach się nie ubawicie. Tak tylko w tej sprawie jest ważne aby kapela bez % grała.

Opublikowano
  • Autor

DJ to nie dla mnie

---------- Post added at 23:04 ---------- Previous post was at 23:03 ----------

tak jak mowisz jak nie ma orkiestry nie ma wesela tylko disco:thumbdown: