Mariusz Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Mam taki mały problem wszystko gerało do wczoraj dziś odpaliłem radio Symphony w A4 Avant z 2000r i grają tylko przednie głośniki a tylne i SUBWOFER nic nie reagują.Podpiołem drugie radyjko Symphony i jest to samo gra przód tylko.Vag nie pokazuje błędów jak mogę zlokalizować co się stało
Mariusz Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Gdzie znajduje się wzmacniacz do SUBWOFERA i łączenie kostek które idą do drzwi i SUBWOFERA.W A4 z 2000r Avavcie.
BizoOn Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Chodzi mi o kostki wychodzące z radia
Mariusz Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Raczej są ok oglądałem je i nic tam niewidać aby były uszkodzone.
BizoOn Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 A może przez przypadek w radiu wyłączyłeś Tył
Mariusz Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Nie wylączyłem tyłu jak steruje radiem na tylne to nie grają a na przednie to tylko przód idzie jak dam na przód i tył to też przód idzie a tył nic sprawdzałem to na dwuch radiach i jeste to samo....
BizoOn Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Tak jak mówiłem kumpel nie miał kostki podłączonej i nie grało, ale jak mówisz że są podłączone to może gdzieś dalej przewód uległ uszkodzeniu
Mariusz Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Gdzie znajduje się wzmacniacz abym mógł się do niego dobrać może on się zepsuł lub jakieś bezpieczniki się spaliły przy wzmacniaczu.w A4 z 2000r Avant
jarek_ns Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Wzmacniacz znajduje się w subie. Sprawdź kostkę przy nim.
Rekomendowane odpowiedzi