michaluuu Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Witam, Wczoraj zaniepokoiły mnie dźwięki trzeszczące na środku auta. Podczas jazdy na nierównościach słychać taki donośny metaliczny dźwięk, tylko w środku. Na zewnątrz nie słychać. Nie jestem pewien skąd dźwięk dochodzi, mam wrażenie że pomiędzy przednimi fotelami a tylną kanapą na środku. Spotkaliście się z czymś takim? Co to może być? Pozdrawiam
beefrezer Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 może któryś wieszak od tłumika niedomaga już? Na zewnątrz pewnie też słychać, ale dźwięk silnika skutecznie Ci zagłusza dźwięk. Na początek wejdź pod samochód i zobacz wieszaki
pawelwor Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Witam,Wczoraj zaniepokoiły mnie dźwięki trzeszczące na środku auta. Podczas jazdy na nierównościach słychać taki donośny metaliczny dźwięk, tylko w środku. Na zewnątrz nie słychać. Nie jestem pewien skąd dźwięk dochodzi, mam wrażenie że pomiędzy przednimi fotelami a tylną kanapą na środku. Spotkaliście się z czymś takim? Co to może być? Pozdrawiam Masz quattro?
michaluuu Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Jutro postaram się zajrzeć pod spód. Nie jest to quatro. 1.9 TDI Dźwięk jest właściwie taki pukająco-trzeszczący. Jak przytrzymam rękę na podłodze przed tylną kanapą, czuć wibracje przy okazji dzwięków...
andrewsc Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 może od tylnego zawiasu mi skrzypiała osłona tylnej tarczy i przed rok tego nie mogłem wyczaić, wymieniając tuleje, gumy nad i pod amorkami. W końcu po wymianie sprężyn sie okazało że osłona tarczy i teraz mam cisze
Rekomendowane odpowiedzi