Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 ADR] Audi A6 2.8 quattro automat 98,99 r

Rekomendowane odpowiedzi

Gość pawel1477
Opublikowano

Witam. Jest okazja kupna takiej A6, cena niby okazyjna ale chyba trochę za niska 24tyś + opłaty. Auto wygląda na idealne, auto komis w którym stoi sprawdzony i pewny i z autem podobno wszystko w porządku.Co koledzy myślicie na temat takich okazji? I może wiecie jak to jest z awaryjnością tych silników i automatu w takim aucie.

Opublikowano

Gdyby to Audi było bezpośrednio od właściciela to można by liczyć na okazję, ale skoro to jest z komisu to nie wierzę, że taką cenę dali za "igłę". No ale sprawdzić nie zaszkodzi.

Opublikowano

w komisie nie ma okazji, zrozum ze oni z tego zyja, doskonale wiedza ile warte jest auto i jak jest szansa wiecej zarobic to na pewno sie nie lituja i nie sprzedaja po kosztach...

ja bym nawet nie ogladal...

Gość pawel1477
Opublikowano

No i sprawdziłem dokładnie to auto i okazuje się że to nie taka okazja jak by się wydawało. Z zewnątrz wszystko ładnie pięknie, wewnątrz trochę brudno ale wszystko ok, ale zajrzałem pod maskę i co się okazuje? Uszkodzona chłodnica, poklejona jakąś żywicą czy czymś takim, brak wentylatora ze sprzęgłem wiskotycznym (chyba że w A 6 tak ma być) jakieś przewody latające luzem. W więcej szczegółów już nie wnikałem bo chyba nie było sensu. Widać nie ma co liczyć na takie okazje i trzeba być bardzo czujnym przy kupnie takiego auta.