assist Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Pany, mam kłopot: Czasami po włączeniu zapłonu, startują wycieraczki przednie, po jakims czasie zatrzymują się niekoniecznie w pozycji poziomej.. Przewaznie cyrki mają miejsce przy deszczowej pogodzie, jak jest wilgotno. Przelutowalem moduł wycieraczek, bez zmian.. Czy przy silniku są jakieś krancowki? Przy przejsciu przez poziomą pozycję klika przekaznik dwa razy i zabawa zaczyna sie od nowa. Za ktoryms razem po kliknieciu w dol manetką po wykonaniu cyklu wszystko wraca do normy. Jakieś pomysły, sugestie? Pzdr. assist Wysłane z mojego NexusHD2 za pomocą Tapatalk
Krzysiekcalibra Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Mam to samo więc podepne się pod temacik
oprych Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 a może przekaźnik nawala ??? sprawdzałeś podjedz do kogoś kto ma sprawny zamień na chwile i wykluczysz jedna niewiadomą
Transitpower Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Ja bym raczej obstawiał na padniętą manetke, która robi zwarcie i uruchamia wycieraczki. Podobno w Audi manetki lubią się psuć. Ale to tylko przypuszczenie...
oprych Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Manetka to swoją droga ale łatwiej będzie najpierw sprawdzić przekaznik a potem możesz psiknac do Manetki jakimś preparatem do czyszczenia elektroniki. Wysłano z GT-I9100
Krzysiekcalibra Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 a czy przekaźnik od wycieraczek to od tylnej i przednich jest ten sam czy są dwa różne przekaźniki ??
oprych Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Z tego co wiem to ten sam Wysłano z GT-I9100
Rekomendowane odpowiedzi