Andronikus Opublikowano 2 Maja 2008 Opublikowano 2 Maja 2008 Witam Oto przepustnica 2 pytania 1. Czy powinna być ona całkowicie zamknięta oczywiście po oczyszczeniu (czy nie powinno być żadnego prześwitu patrząc pod światło) ? Ewentualnie minimalne niedomknięcie to wynik zużycia przepustnicy ? 2. Czy te "śrubki" oznaczone strzałkami da się odkręcić ?
szogun0 Opublikowano 2 Maja 2008 Opublikowano 2 Maja 2008 O ile dobrze pamiętam to jakiś minimalny prześwit może się znajdować, ale niewiele światła tam przeleci.
beni226 Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 Wracajac do tematu to czy jest możliwosc rozebrania a raczej wyminienia tego plastiku co jest przymocowana linka w przepustnicy/?? Mam druga tylko zla a w tej dobrej jest plastik uszkodzony. Pomozecie cos w tym kierunku???
beni226 Opublikowano 24 Lipca 2009 Opublikowano 24 Lipca 2009 dzieki teraz trzeba sie zastanowic czy podjac ryzyko odnosnie tej wymiany. Ale jesli ustawi sie co do milimetra to mysle ze powinno sie zgrac wszystko bo przy mojej przepustnicy mam takie luzy ze szok. chyba ze jest sposob na ich zlikwidowania
Rekomendowane odpowiedzi