DanekPL Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Witam dzis podczas rekonesansu pod maska natrafiłem na luzny nie podpiety do niczego kabel na ktorego końcu znajdował sie wtyk / czujnik z "łapą" do przykrecenia. Czy ktos pomógłby mi zlokalizować gdzie to powinno byc przykrecone i od czego to jest ? Ponizej foto Prosze o poradę
buncio Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Jest to czujnik temperatury zewnętrznej a powinien być przykręcony między zderzakiem a chłodnicą klimy po stronie kierowcy tu gdzie jest chłodnica oleju wspomagania w kształcie u-rurki.
DanekPL Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2012 dzieki ci bardzo. dokladnie w tym miejscu to znalazłem tzn wisiał za lampą dzieki jeszcze raz juz myslalem ze cos "ważniejszego"
buncio Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 najważniejsze to może nie jest ale poza drobnym sfałszowaniem odczytu temperatury zewnętrznej to może lekko zakłócać działanie klimy a lato idzie...... tylko nie wiem dokładnie jak mechanicznie on jest przykręcany ale wydaje mi się że po zdjęciu dolnej osłony silnika może od dołu są jakieś śrubki aby przykręcić tą łapkę.
Rekomendowane odpowiedzi