Opublikowano 16 Kwietnia 201214 l ja oklejałem słupki w R19 i z tym ponownym klejeniem to nie jest tak jak źle ściągniesz pogniesz - to już trudno zrobić tak aby folia była powiedzmy jak nowa Na Discovery w "Fanach czterech kółek" jak obklejali ogóra i miali pogiętą folię pokazywali, że jak ogrzeje się ją suszarką to wraca do pierwotnego kształtu.
Opublikowano 16 Kwietnia 201214 l czarny dach będzie robił dobrą robotę moim zdaniem w połysku będzie nieco fajniej
Opublikowano 16 Kwietnia 201214 l a co myślicie o białym dachu gdzieś ostatnio widziałem fotkę chyba zielonego autka z białym dachem i białą felą mi tam by pewnie pasowało, bo mam czerwone autko, więc jakby yebnął dach na biało + fele to taki zestaw robiłby robotę
Opublikowano 16 Kwietnia 201214 l ja oklejałem słupki w R19 i z tym ponownym klejeniem to nie jest tak jak źle ściągniesz pogniesz - to już trudno zrobić tak aby folia była powiedzmy jak nowa Na Discovery w "Fanach czterech kółek" jak obklejali ogóra i miali pogiętą folię pokazywali, że jak ogrzeje się ją suszarką to wraca do pierwotnego kształtu. tylko nie porównuj folii kupionych na allegro do tych co są w firmach zajmujących się tym na co dzień
Opublikowano 16 Kwietnia 201214 l W/g mnie połysk Widziałem już auta obklejane... Powiem tak: jeśli robota PRO, to efekt taki sam no i zawsze można zmienić nie naruszając ORI lakieru
Opublikowano 16 Kwietnia 201214 l ja oklejałem słupki w R19 i z tym ponownym klejeniem to nie jest takjak źle ściągniesz pogniesz - to już trudno zrobić tak aby folia była powiedzmy jak nowa Na Discovery w "Fanach czterech kółek" jak obklejali ogóra i miali pogiętą folię pokazywali, że jak ogrzeje się ją suszarką to wraca do pierwotnego kształtu. tylko nie porównuj folii kupionych na allegro do tych co są w firmach zajmujących się tym na co dzień jeśli miałbym kupować to tylko 3M