Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Przelot w A4 B5 1.9 TDI - opinie, dyskusje i efekty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a jak to brzmi na tym zestawie bo pokazywałeś filmiki ale na jednym tłumiku

Opublikowano

to jest na 2 strony, na 2 tłumikach przelotowych koncowych

postaram sie nagrac efekt cofki z turbo jeszcze

Opublikowano

fajnie zwazywszy na to ze wszyscy mowia ze przeloty albo jakies mody wydechow nic nie daje mnie sie podobo gdzie robiles przeloty i jaka cena takiej zabawy??

Opublikowano
fajnie zwazywszy na to ze wszyscy mowia ze przeloty albo jakies mody wydechow nic nie daje mnie sie podobo gdzie robiles przeloty i jaka cena takiej zabawy??

daja tylko efekty dzwiękowe:wink:

Opublikowano

tłumiki z allegro AVG za 40 zł

kawałki rurki + koncówki i troche roboty z kolega w jego garazu:wink:

Opublikowano

mi powiedzieli 2000tys za przelot w tlumikarni

Opublikowano

2000... daj spokoj. szkoda kasy. spokojnie mozna to za 300 zł ogarnac

Opublikowano

zalezy co mu poronowali z kwasu z tlumikami +robota tyle wyjdzie ,ale nie ma sensu czegos takiego robic dla samego dzwieku

Opublikowano

zwykly przelot z zalozeniem i dwoma dyfuzorami na koncach chyba ulter 2.5

moze mi napisz co potrzeba i w jakich miejscach to mozna dostac to sobie sam zrobie tylko gorzej ze spawaniem

---------- Post dopisany at 14:46 ---------- Poprzedni post napisany at 14:46 ----------

zwykly przelot z zalozeniem i dwoma dyfuzorami na koncach chyba ulter 2.5

moze mi napisz co potrzeba i w jakich miejscach to mozna dostac to sobie sam zrobie tylko gorzej ze spawaniem

Opublikowano

najtansza opcja-wycinasz tlumiki wstawiasz przelotowe koszt roboty 100-150zl +czesci

Opublikowano

tak rozumiem ale ja musze zaczac od tego ze mam tylko ori diesel wydech czyli po jedenj stronie a chce zrobic na dwie strony juz sie rozgladam na allegro za tlumikiem 2.5tdi ale poki co ostatnio byly tylko quattro

Opublikowano

a po ci tlumik z 2.5?

Opublikowano

chodzi mi o koncowki na dwie strony jak w przypadku magica moze zle to napisalem

Opublikowano

nie tzreba całego wydechu z 2,5 na 2 strony... kolanko 90* troche rurki i da sie to ogarnac... zaraz ide zrobie foto i pokaze Ci jak to u mnie jest

zdjcie0127v.jpg

Opublikowano

czyli mam rozumiec ze gdzies kupiles rurki kolanko do tego przykreciles rurke bez kata i masz na dwie strony??

Opublikowano

Zamiast kata mam rurke... zamiast srodkowego rurke. koncowy wywalony i wstawiony przelotowy i przed koncowym odchodzi na prawa strone kolanko 90 * i rurki kawałek. i oczywiscie na koncu tłumik przelotowy

Opublikowano

zawsze mnie ciekawiło jak się uzyskuje efekt cofki turbo :naughty::naughty: spodobało mi się to jak usłyszałem A6 od gościa z Audi Śląsk :decayed:

Rozumiem że potrzebne inne turbo i przelot. Ja sie zastanawiałem czy nie wywalić środkowego tłumika bo obecnie jeżdżę bez kata a w jego miejsce mam zrobiony przelot (zamiennik od Andrzeja Gruchota) w 1Z pewnie nie uda się zrobić efektu cofki nawet przy innym turbo.

---------- Post dopisany at 12:51 ---------- Poprzedni post napisany at 12:50 ----------

wogóle to może ktoś wytłumaczy po krótce jak się uzyskuje efekt cofki :wink:

Opublikowano

2e54iae.jpg

tlumik zamontowany ,poki co nie wiem jak chodzi bo zimno i okna nie otwieralem,ale juz nie swiszczy na postoju i cofki w aucie nie slychac

Opublikowano

co to za tlumik zamontowales?

Opublikowano
http://i47.tinypic.com/2e54iae.jpg

tlumik zamontowany ,poki co nie wiem jak chodzi bo zimno i okna nie otwieralem,ale juz nie swiszczy na postoju i cofki w aucie nie slychac

Piotrek a masz środkowy?