malyma Opublikowano 4 Maja 2008 Opublikowano 4 Maja 2008 Na początek chciałem sie przywitać mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona szczęśliwych posiadaczy mam nadzieje ze spotkamy sie na jakimś spocie regionalnym lub na ogólnopolskim zlocie . Oto kilka zdjęć mojego
Wąski Opublikowano 4 Maja 2008 Opublikowano 4 Maja 2008 Ładna ,sztuka do zmian,kolorek,środek,navi,kierownica wielofunkcyjna... :th: klocki tylko do wymiany ? jakie zmiany planujesz Koła większe,zderzaczki pod kolor i już będzie dużo ładniej. Powodzenia :th:
malyma Opublikowano 4 Maja 2008 Autor Opublikowano 4 Maja 2008 Klocki juz zmienilem zaraz po powrocie do polski . zmiany jakie nastapia to felgi juz jutro 18" z oponami 235x35x18 no i wgranie wirusa, wszystkie dolne elementy zostana pomalowane pod kolor nadwozia i dodanie ramek chromowanych i narazie starczy. a tu jest moj dawny samochod i tu zostalo wlozone duzo mojej pracy w zmiany mechaniczne . www.tigra.neostrada.pl
kry2503 Opublikowano 4 Maja 2008 Opublikowano 4 Maja 2008 Witam, i szacun za to że przelazłeś na porządny samochód :th: pzdr
wrobsipl Opublikowano 25 Maja 2008 Opublikowano 25 Maja 2008 tak jak powyżej silnik jak zdrowy to stworzony pod virusa gratuluje zakupu
Rekomendowane odpowiedzi