lmatys Opublikowano 7 Listopada 2006 Opublikowano 7 Listopada 2006 Witam. Wracajac z pracy wszedlem sobie w jeden z ost zakretów dosc ostro (opony zdrowo piszczaly, z gazem w podloge, ok 60km/h), oczywiscie jak po szynach poszedl;-). I w zasadzie wychodzac z zakretu komputer zaczal szalec i pokazal na wyswietlaczu "BREMSE", migoaczacy symbol hamulców oraz oczywiscie piszczał. Mysle co jest, wzialem przyhamowalem, i do razu jak reka odjal...potem juz zadnych problemow. Czy ktos ma pomysl co to bylo?;-).
areckid Opublikowano 7 Listopada 2006 Opublikowano 7 Listopada 2006 Moge mylic sie ale moze to byc zbyt mala ilosc plynu hamulcowego (komp mogl zglupiec), sprawdz w zbiorniczku stan min-max.
Gość rob Opublikowano 7 Listopada 2006 Opublikowano 7 Listopada 2006 sprawdź poziom płynu hamulcowego, ja raz miałem za mało i jak jechałem pod górkę, też dostawałem takie sygnały
kamil22 Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 to tak ja miałem podobnie zapalła mi sie kotrolka i migala jak podjezdzałem pod góre albo w zakred wchodziłem okazła sie ze to był czujnik przy kole ktroy sie wysuno wsunełem go w powrotem i juz po problemie było juz wiecej sie nie zapaliła pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi