Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJL] Rude A4 1.8T by OLI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

teraz ta fela przyjemniesza sie zrobila ;) sie komponuje black pakiek ;) ale progi koniecznie do malowania ... u mnie tez razi to po oczach po pomalowaniu dokladek a w dodatku mam ten za***isty wymysl jak listwy boczne drzwioe ;/

Opublikowano

czarny rotor zdecydowanie lepiej wygląda :thumbup1:

Opublikowano

ładna :D

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

wpadł nowy silniczek :decayed: 1.8t ajl :jerk:

598513_446558858742103_1667021873_n.jpg

Opublikowano

w pokoju go trzymasz?:decayed:

Opublikowano
  • Autor

w garażu:polew:

Opublikowano

No to czekamy az sie swapik zrobi:wink:

Opublikowano

fele teraz sa oki:) pozazdroscic

Opublikowano

Witam oli ile ci powiedzieli za pomalowanie tych dokładek z przodu i z tyłu? bedziesz robił coć z progami??

Opublikowano
  • Autor
Witam oli ile ci powiedzieli za pomalowanie tych dokładek z przodu i z tyłu? bedziesz robił coć z progami??

Malowałem sam łącznie z klamkami i lusterkami , za lakier dalem chyba 80zł + podkład na plastik , w planach są progi z S-ki ale raczej nie prędko, najpierw musze ogarnąc silnik a pozniej będe bawić się we wnętrze i zderzaki:wink:

Opublikowano

Ja po zakupie zainwestowałem troszkę w nowy rozrząd filterki oleje i to co trzeba było a do tego zmiana programu na oryginalnych gratach i wiosną myślę o poprawie wyglądu dlatego też myślałem nad pomalowaniem tych elementów i ogarniam temat po mały. Może wiosna się gdzieś spotkamy w czewie żeby wymienić się doświadczeniami i spostrzeżeniami. Może większa grupa forumowiczów z okolicy by się wtedy uzbierała

:naughty:

Opublikowano
  • Autor

Maluj :wink: No podstawowy serwis też musze zrobić jak wsadze silnik w bude, zrobić dolot , fmic i wydech i jechać na strojenie:naughty: A no zapraszamy na spocik i kreski :grin:

Opublikowano
Ja po zakupie zainwestowałem troszkę w nowy rozrząd filterki oleje i to co trzeba było a do tego zmiana programu na oryginalnych gratach i wiosną myślę o poprawie wyglądu dlatego też myślałem nad pomalowaniem tych elementów i ogarniam temat po mały. Może wiosna się gdzieś spotkamy w czewie żeby wymienić się doświadczeniami i spostrzeżeniami. Może większa grupa forumowiczów z okolicy by się wtedy uzbierała

przeciez na spotach czestochowskich zawsze jest z 10 osób:wink: tyle ze spoty odbywaja sie z 5 razy w tyg. a w lato codzinnie

Opublikowano

przeciez na spotach czestochowskich zawsze jest z 10 osób:wink: tyle ze spoty odbywaja sie z 5 razy w tyg. a w lato codzinnie

A gdzie się spotykacie bo coś myślimy ze znajomym żeby się wybrać ale to jak się cieplej coś zrobi, Na razie sesja się zbliża to trzeba się uczyć :grin: a do tego praca i świeży śnieg za oknem to można trochę po wariować :naughty:

Opublikowano

wpada w oko ładnie :hi:

Opublikowano

Jak swap idzie? :wink:

Opublikowano
  • Autor

dzisiaj wziałem się za rozkręcanie , jutro targanie silnika

4c657459dc0fc.jpg

Opublikowano
Opublikowano
  • Autor