tomas2012 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Witam mam problem z klimatyzacja która przestała działać. Na klimatroniku zapalana jest cały czas kontrolka ECON i nie da się jej wyłączyć ( tylko po skasowaniu błędu klima załącza się na parę sekund i znowu to samo ECON) w pierwszej kolejności sprawdziłem przewód i jest cały, także przeczyściłem styki. Następnie zakupiłem G65 i wymieniłem i nadal to samo pojawiają się błędy 00819 - High Pressure Sensor (G65)-wysoki czujnik ciśnienia 07-10 - Signal to Low - Intermittent-Sygnał niski - Przerywany 01312 - Powertrain Data Bus-napędowy dane autobus 79-00 - Please Check Fault Codes-Proszę sprawdzić kody błędów wykonałem także pomiar: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/32b502212252c8db.html nie wiem czy są wykonane prawidłowo bo klimatyzacji nie da się włączyć cały czas jest ECON Proszę o pomoc w tym temacie
colak Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Witam Polego przerabiałem to samo a czynnik masz w układzie ? przeczytaj mój wątek pozdrawiam colak
Rekomendowane odpowiedzi