Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Panowie/ Panie pomocy!!! Ukradli Audi a4 avant 1.9 TDI [licho nie śpi]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak ku przestrodze i troche dobitnie sie wyraze, ze AC tylko od kradziezy jest GOWNO :!: :!: :!: warte. to jest wlasnie wyrzucanie kasy w bloto, bo niby czujesz sie pewnie ze masz, jak ci gwizda autko to dostaniesz jakas kaske, ale wystarczy, ze ci dzwigna niunie a pozniej zrobia sobie z niej grilla i jestes w du...

Opublikowano

no niekoniecznie ale masz duzo racji... jak znajda takie auto to kupa.... :(Wspołczucia... ;(

Opublikowano

szkoda ze jak jest auto z 96 roku juz nie chca dac ac bo za stare

Opublikowano

tak ku przestrodze i troche dobitnie sie wyraze, ze AC tylko od kradziezy jest GOWNO :!: :!: :!: warte. to jest wlasnie wyrzucanie kasy w bloto, bo niby czujesz sie pewnie ze masz, jak ci gwizda autko to dostaniesz jakas kaske, ale wystarczy, ze ci dzwigna niunie a pozniej zrobia sobie z niej grilla i jestes w du...

Nie masz racji, bo to mini AC w PZU jest nie tylko od kradzieży ale obejmuje również szkodę całkowitą - czyli powyżej 70% wartości auta.

Opublikowano

obaj nie macie racji :tongue4: bo teraz to co sie nazywa miniCASCO w pzu obejmuje wiecej niz kradziez i szkode calkowita.

obejmuje wszystkie szkody powyzje 1000pln, powstale z przyczyn niezaleznych od posiadacza (np. drzewo spadnie na auto, albo wyskoczy zwierzak , ktos podpali itd itp) .

wada jest tylko duzy udzial wlasny w szkodzie ( 20% ) ale za to cena ubezpiecznie bajecznie niska.

tyle doweidzialem sie dwa tygodnie temu od pani w pe zet ju . ;]

Opublikowano

Ac tylko od kradziezy czy tez cale nie mialem i juz nie mam na co mieć zdecydowałem ze moja ukochane Audi bede mial tylko na zdjęciach i teraz kupuje auto nie chodliwe a serce bedzie mi sie krajac jak tylko zobacze A4 Bo naprawde jezdzilem audi od pierwszego mojego auta a mialem co 2 lata modsze i zawsze A4 w sumie to bylo 7 lat i zlodzijeje 23.09.2008 wyleczyli mnie z komfortu wole spokojnie spac !!!!!