OLI_B5 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Co myślicie o postojówce tak ''wiszącej'' że oświetla soczewke na postojówkach?;>
PRZEEMAS Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Do zwykłej żarówki jakoś średnio pasują ledowe postojówki a na pewno nie niebieskie.... Jeżeli już koniecznie chcesz ledowe to kup sobie białe o zimnej barwie efekt będzie lepszy a z xenonami DUŻO lepszy.
OLI_B5 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Gościu miał tylko niebieskie , nie myślałem że aż tak mocny:confused4:
STASIU227 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 kup sobie białe ledy ładnie wyglądają
Gattis Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 jakoś średnio to wygląda.... a za niebieskie to szybko Ci dowodzik mogą wziąć
ŁukaszA4 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Podpinając się w temacie, jako że przepaliła mi się postojówka myślałem o tym żeby zakupić żarówki ledowe postojowe, ale czy będzie pasować do zwykłej lampy przedliftowej? Chodzi mi o wygląd.
OLI_B5 Opublikowano 1 Maja 2012 Autor Opublikowano 1 Maja 2012 Napewno lepiej niz stara żółta żarówka, tylko nie jestem pewien czy są ledy na to stare mocowanie.
ŁukaszA4 Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 A ma ktoś zamontowanie na aucie? Polecicie jakieś? Byle nie chińszczyzna...
OLI_B5 Opublikowano 2 Maja 2012 Autor Opublikowano 2 Maja 2012 Zależy jaki byś chciał kolor? Najlepiej kupić białe o zimne barwie, najładniej wyglądają i nie są przypałowe. Co to chinszczyzny to bywa róznie
piotrzaba5 Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 ja założyłem do przedliftowej lampy postojówki ledowe. Miała być biała a świeci na niebiesko, i wygląda to średnio, bo w białe światlo próbuje sie wbić niebieskie
OLI_B5 Opublikowano 2 Maja 2012 Autor Opublikowano 2 Maja 2012 ja założyłem do przedliftowej lampy postojówki ledowe. Miała być biała a świeci na niebiesko, i wygląda to średnio, bo w białe światlo próbuje sie wbić niebieskie Pewnie gościu się pomylił i takie ci wepchnał..
piotrzaba5 Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 ja założyłem do przedliftowej lampy postojówki ledowe. Miała być biała a świeci na niebiesko, i wygląda to średnio, bo w białe światlo próbuje sie wbić niebieskie Pewnie gościu się pomylił i takie ci wepchnał.. Nie. Sam wybierałem i na opakowaniu pisze kolor światła:wallbash:
OLI_B5 Opublikowano 3 Maja 2012 Autor Opublikowano 3 Maja 2012 ja założyłem do przedliftowej lampy postojówki ledowe. Miała być biała a świeci na niebiesko, i wygląda to średnio, bo w białe światlo próbuje sie wbić niebieskie Pewnie gościu się pomylił i takie ci wepchnał.. Nie. Sam wybierałem i na opakowaniu pisze kolor światła:wallbash: Hmm nieco dziwne , kup w innym sklepie, białe powinno być białe:grin:
ŁukaszA4 Opublikowano 3 Maja 2012 Opublikowano 3 Maja 2012 Zależy jaki byś chciał kolor? Najlepiej kupić białe o zimne barwie, najładniej wyglądają i nie są przypałowe. Co to chinszczyzny to bywa róznie Chciałbym białe. A polecisz coś konkretnego? Znalazłem taką stronę http://sklep.motohid.pl/ Ale nie wiem na co zwracać uwagę prócz koloru wypierając taką postojówkę.
Rekomendowane odpowiedzi