Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Grill

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co myślicie?

Przy tak paskudnym kolorze jak srebrny :tongue4: pomalowałbym cały grill na czarno z pierścieniami włącznie i znaczek na klapie tez na czarno :decayed:

:wallbash:

w ASO w komplecie ze znaczkiem kosztuje 350 zl

Taki - http://allegro.pl/item352358225_grill_atrapa_audi_s4_rs4_a4_95_01_s_line.html ?? bo ten ma wyraźne pionowe chromy :mysli:

Opublikowano

Rafalexk Możliwe, jak kupiłem od nosb-a cały czarny i mi sie też wydaje ze malowany był cały łącznie z listwami i kółkami bo cały jest jednego koloru.Ten też na taki wygląda.

Opublikowano

Kurna kolo chciał na Słomczynie za czarnego polifta 100 zł .. mogłem wziać dla kogoś z was :decayed:

Opublikowano

Kurna kolo chciał na Słomczynie za czarnego polifta 100 zł .. mogłem wziać dla kogoś z was :decayed:

napewno byś nie stracił

Opublikowano
  • Autor

a ja ruszylem dzisiaj listwe boczna przy dzwiach na dole bo odstawala i ... prochno sie posypalo :wallbash: sprawdzilem od razuwszystkie i szkoda z takim czyms jezdzic, w ASO komplet 300zl :wallbash: a co do grila to bede szukal od s4 jakiejs okazji :th:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

a co powiecie na to?

grill2su0.jpg

kupilem lakier do zaprawek na blotniki (rezanie lamp) i troche zostalo, moze pomalowac grill w taki sposob?

Opublikowano

buliking moglbys mi powiedziec co wymalowales..? Bo nie widze.. :embarrassed:

Opublikowano
  • Autor

jeszcze nic nie wymalowalem, to tylko VT ale tak sie zastanawiam... :wink4:

grill2su0.jpg

grileklz2.jpg

Opublikowano

:wallbash: :wallbash:

Dalej nie widze zmian.. :decayed:

Opublikowano
  • Autor

jak w temacie, GRILL :wallbash: w sumie jestem zdecydowany, jak to zrobie wrzuce fotki, pozdro

Opublikowano

buliking Chcesz te pionowe elementy pomalować? :mysli: Coś w stylu Ski, żeby je uwidocznić? Dobrze widzę? :mysli: Nie wiem czy to coś da, ale może akurat :th: Ja zrobisz pochwal się :wink4:

Opublikowano
  • Autor

grill i tak bedzie od s4 tylko ciagle nic nie ma na horyzoncie, a tymczasem troche sie pobawie z tym co mam :)

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam tak ztobiony

ścieranie papierem ściernym

3 warstwy podkładu

2 warstwy czarny mat w sprayu

360c8ad67b37a9ac.jpg

Opublikowano

gadi na prawde super efekt.. :good:

Wreszcie cos oryginalnego a zarazem ladnego.. :)

Opublikowano

na czarnym aucie też ciekawie by to wyglądało :cool:

Opublikowano

gadi na prawde super efekt.. :good:

Wreszcie cos oryginalnego a zarazem ladnego.. :)

Ja o tym mówiłem, że właśnie coś takiego planuję zrobić :gwizdanie: :kox: Chyba sobie tak zrobie :good: Na sreberku też super będzie wyglądało :wink4:

Opublikowano

Trzeba wyjąć cały grill, a potem samą ramkę. Następnie trzeba zeszlifować papierem ściwernym całą tą niklowaną warstwę, asz do matowego. Potem wszystko przetrzeć szmatką z nitro (zmyć bród i odtłuścić) Po wyschnięciu nakładamy pierwszą warstwę podkładu (ja miałem jakiś w sprayu firmy NOVOL) Po wyschnięciu (około 30 min) powtarzamy. Po wyschnięciu (około 30 min) powtarzamy ostatni raz. Czekamy około godzinę (jeśli jest ciepło) Potem przecieramy ten podkład papierem wodnym 800 z wodą, aby wyrównać i zmatowić powierzchnie (delikatnie aby nie zetrzeć warstwy podkładu do 0 ) Myjemy pod wodą i przecieramy nitro. Po wyschnięciu nakładamy pierwszą warstwę farby (ja miałem w sprayu czarny mat) Czekamy około 30 min i powtarzamy czynność. Po wyschnięciu składamy do kupy i mamy taki gril jak na foto.

Opublikowano

mi sie bardzo podoba ten grill

403416973tb7.jpg