bulius Opublikowano 1 Maja 2012 Opublikowano 1 Maja 2012 Witam, jako, że auto już parę lat ma chciałbym go trochę podnieść ale nie zwiększać bardzo sztywności auta. Tu pytanie: Czy stosować jakieś usztywnione sprężyny? A może amortyzatory zmienić na lepsze? Widziałem też jakieś wkładki do sprężyn do podnoszenia? A może wstawić sprężyny od np A6 tylko nie wiem czy będą pasować?
tomaszstn Opublikowano 1 Maja 2012 Opublikowano 1 Maja 2012 To masz odwrotny problem niż 99% tego forum sprawdź jakie masz zawieszenie 1BA czy 1BE. Jeśli to drugie to możesz wymienić na 1BA chociaż nie wiem jak to jest w q, czy jest taki allroad dostępny
bulius Opublikowano 1 Maja 2012 Autor Opublikowano 1 Maja 2012 a jak to można sprawdzić może narażę się tym 99% ale po jaką cholerę mi auto, które ciągnie spodem po asfalcie? walec mogę sobie kupić lubie patrzeć jak super tuning wypas itd w aucie powoduje brak możliwości wjazdu na większość podjazdów i parkingów. Ale o gustach się nie dyskutuje
przemciotorun Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 troche dramatyzujesz z tym ciagnieciem podwziem po asfalcie, zobacz audi na 17"-18" na fabrycznym zawiasie i bedziesz wiedzial czemu sie obniza..... pozatym wlepke masz w bagazniku tam gdzie kolo zapasowe, tam pisze jaki masz zawias....
Rekomendowane odpowiedzi