pompek1983 Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 Witam, mam pytanko czy orientujecie się jakie są objawy zatkania katalizatora? czuje lekki spadek mocy na 1 i 2 biegu kolega podpowiedział mi że może to być wina katalizatora
pompek1983 Opublikowano 2 Maja 2012 Autor Opublikowano 2 Maja 2012 Czy można zastąpić katalizator strumienica? słyszałem że po wyjęciu katalizatora odczuwa się zwiększoną moc czy to prawda czy zwykły mit? podczas przeglądu doczepią się do tego? spadek mocy czuje tak do ok 2500obr pózniej idzie jak strzała, problem również występuje po włączeniu klimatyzacji wtedy czuć bardziej spadek mocy ---------- Post dopisany at 19:25 ---------- Poprzedni post napisany at 19:25 ---------- Czy można zastąpić katalizator strumienica? słyszałem że po wyjęciu katalizatora odczuwa się zwiększoną moc czy to prawda czy zwykły mit? podczas przeglądu doczepią się do tego? spadek mocy czuje tak do ok 2500obr pózniej idzie jak strzała, problem również występuje po włączeniu klimatyzacji wtedy czuć bardziej spadek mocy
virus191 Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 Ja za tydzień jadę wycinać kata bo chyba się pokruszył, coś w nim dzwoni i wstawiam zwykłą rurę.
pompek1983 Opublikowano 2 Maja 2012 Autor Opublikowano 2 Maja 2012 tez myślałem kolego o rurze ale to na przeglądzie nie przejdzie jak trafisz na typa co się doczepi
Rekomendowane odpowiedzi