jano04 Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 witam przeszukałem wszystkie posty i nic kąkretnego nie znalazłem wszystkie pytania bez odpowiedzi.Problem polega na tym iż znikło podświetleni przycisków klimatronika ,świateł ,ogrzewania tylnej szyby,przeciw mgelnych i zapalniczki .Licznik podświetlony normalnie działa ściemnianie licznika ale ekran klimy już się nie ścimnia a po włączeniu świateł powinien.Nie piszcie tylko o bezpiecznikach czy też żarówkach bo te są ok.Jeśli ktoś rozwiązał ten problem to prosze o pomoc.
dan11esprit Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 CZEŚĆ. Miałem podobny problem jak Ty. Problem ten u mnie pochodził z licznika. Musisz znaleźć rozpiskę pinów z licznika i sprawdzić który odpowiada za podświetlenie panelu klimatronika itd. Gdzieś kiedyś miałem ją , jak znajdę To ci ją podeśle. Powodzenia ---------- Post dopisany at 23:17 ---------- Poprzedni post napisany at 23:17 ---------- CZEŚĆ. Miałem podobny problem jak Ty. Problem ten u mnie pochodził z licznika. Musisz znaleźć rozpiskę pinów z licznika i sprawdzić który odpowiada za podświetlenie panelu klimatronika itd. Gdzieś kiedyś miałem ją , jak znajdę To ci ją podeśle. Powodzenia
jano04 Opublikowano 17 Maja 2012 Autor Opublikowano 17 Maja 2012 No i problem rozwiązany winny całego zamieszania był przewód od podświetkanych kratek nawiewu był jakimś cudem przyciśnięty do masy i robił zwarcie
Rekomendowane odpowiedzi