Opublikowano 4 Maja 201214 l Witam postanowiłem odświeżyc troszkę auto,chce pomalowac felgi na inny kolor (teraz są srebrne) myślałem nad białym ale nie wiem czy nie będzie się za bardzo rzucało w oczy.Zastanawiam się też nad grafitem lub czarnym. Nadmieniam,że moje Audi jest całe na czarno nie ma żadnych chromów. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Opublikowano 4 Maja 201214 l Czarny odradzam bo ich w ogóle nie będzie widać, jeśli Ci srebrne przeszkadzają to proponowałbym Ci grafit ale też nie za ciemny. To i tak rzecz gustu więc pewnie propozycji będziesz miał z milion
Opublikowano 7 Maja 201214 l Autor a ma ktoś może na forum białe fele do czarnego auta może mógłby się wypowiedziec w temacie,pokazac jakieś foto?
Opublikowano 7 Maja 201214 l Ja bym zostawił takie ale jeśli już chcesz malować to grafit byłby dobry, biały nie bardzo według mnie podejdzie:wink:
Opublikowano 7 Maja 201214 l biały powieksza felge, ale według mnie ten wzór nie nadaje sie do malowania:whistling:
Opublikowano 7 Maja 201214 l Autor cal większe nie wchodzą w grę u mnie drogi tragedia czemu twierdzisz że ten wzór nie nadaje się do malowania?
Opublikowano 7 Maja 201214 l bo w tym rozmiarze jest poprostu brzydki:whistling: ale jak chcesz malowac to ja bym dawał w biel albo antracyt jasny, czyli ciemny ala chrom:wink:
Opublikowano 8 Maja 201214 l bo w tym rozmiarze jest poprostu brzydki:whistling: ale jak chcesz malowac to ja bym dawał w biel albo antracyt jasny, czyli ciemny ala chrom:wink: Niby co nie tak z tym rozmiarem? Jesli są ori to obstawiam ze to 18 bo RS4 wychodził własnie od 18. Ja sam mam takie i pomalowane i zarowno rozmiar i kolor sobie chwale.
Opublikowano 8 Maja 201214 l Autor polerka raczej odpada chyba nie będzie pasowała do czerni na aucie sam już nie wiem prawdopodobnie będzie grafit bo biały za krzykliwy
Opublikowano 8 Maja 201214 l bo w tym rozmiarze jest poprostu brzydki:whistling: ale jak chcesz malowac to ja bym dawał w biel albo antracyt jasny, czyli ciemny ala chrom:wink: Niby co nie tak z tym rozmiarem? Jesli są ori to obstawiam ze to 18 bo RS4 wychodził własnie od 18. Ja sam mam takie i pomalowane i zarowno rozmiar i kolor sobie chwale.
Opublikowano 8 Maja 201214 l Autor ---------- Post dopisany at 09:48 ---------- Poprzedni post napisany at 09:45 ---------- bo w tym rozmiarze jest poprostu brzydki:whistling: ale jak chcesz malowac to ja bym dawał w biel albo antracyt jasny, czyli ciemny ala chrom:wink: Niby co nie tak z tym rozmiarem? Jesli są ori to obstawiam ze to 18 bo RS4 wychodził własnie od 18. Ja sam mam takie i pomalowane i zarowno rozmiar i kolor sobie chwale. tak to są orginalne rs4 18' mlodyabc na jaki kolor malowałeś?