Opublikowano 23 Lutego 201313 l Autor Wszystko masz tutaj podane: a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-153/odblokowanie-tv-in-rns-e-mozliwosc-podlaczenia-tunera-tv-dvbt-dvd-kamery-cof-239504/ Jak ktoś byłby chętny, to mam dostępnych 5 zestawów.
Opublikowano 5 Kwietnia 201313 l Czy do zestawu istnieje możliwość podłączenia kamery z tego wątku http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/montaz-oryginalnej-kamery-cofania-blendy-audi-244461/ ? Jestem zainteresowany kompletnym zestawem w którym można sterować tunerem poprzez RNS-e POZDRAWIAM
Opublikowano 6 Czerwca 201313 l A mnie interesuje coś innego. Czy da się w jakiś sposób wyświetlić na RNS-E parametry pracy silnika brane oczywiście z interfejsu diagnostycznego? Jeśli tak to była by to fajna opcja.
Opublikowano 6 Czerwca 201313 l Autor Jedynie przez CARPC..... No chyba, że masz jakiś interfejs z graficznym wyjściem RGB:)
Opublikowano 6 Czerwca 201313 l Autor CARPC, to komputer samochodowy. Poszukaj w google. Mniej więcej coś takiego: CAR PC, VOOMPC, NAWIGACJA GPS, RADIO, MP3, DVD (3298015593) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Mini Model Car pc & Media Player - DY945 - kangput (Hong Kong Manufacturer) - Car Communications - Car Accessories Products - DIYTrade China 1-DIN Car PC & Media Player - T-2 - CARLIFES (China Manufacturer) - Car Audio & Video - Car Accessories Products - DIYTrade China Są gotowe, albo można kombinować z laptopa (np z uszkodzoną matrycą).
Opublikowano 28 Czerwca 201313 l Autor Uwaga!!! Info do osób, które nabyły ode mnie zestaw. Ogłaszam akcję naprawczą Chodzi o problem z kamerą cofania (zakłócenia i ciemny pas na obrazie) oraz o drobne zakrzywienia w górnej części obrazu (ok 3mm) przy niektórych plikach video. Zainteresowanych usprawnieniem kabla audio-wideo proszę o kontakt.
Opublikowano 15 Lipca 201313 l Autor Prawdopodobnie nie ma takiej konieczności. Poczytaj ten wątek, bo z tego co wiem, to są prawie identyczne navi: [Porada] Podłączenie tunera DVB-T pod MFD. : Car Audio - Najwieksze forum uzytkownikow aut Volkswagen Golf -
Opublikowano 15 Lipca 201313 l Czytałem wątek, dzięki za link, ale nie ma tam słowa o możliwości sterowania tunerem DVB-T z poziomu radia/nawigacji.
Opublikowano 15 Lipca 201313 l Autor No ja mówiłem tylko o podłączeniu unlockera. Po prostu w RNS-D jest zbędny. A jeżeli chodzi o możliwość sterowania, to ja Ci nie odpowiem, musisz zgłosić się do kolegi sgx, czy ten box obsługuje RNS-D, ale na moje oko ma inne sygnały CAN, więc chyba nic z tego.....
Opublikowano 15 Lipca 201313 l Jeśli sterowanie leci po CANie podobnie jak w rns-e to zrobić to nie problem, problemem jest to ze nie mam tego radia, więc jak ktoś jest chętny na pielgrzymkę któregoś weekendu to możemy się umówić Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 5 Września 201313 l Woszu , interesuje mnie tv i możliwość oglądania filmów z usb ze sterowaniem w rnse - ile taki zestaw ?
Opublikowano 23 Września 201313 l witam, dysponuje ktos materialem filmowym na ktorym widac obraz z kamery cofania czarno-bialy?
Opublikowano 10 Października 201312 l Woszu poszło PW ---------- Post dopisany 10-10-2013 at 21:59 ---------- Poprzedni post napisany 06-10-2013 at 22:49 ---------- Panowie a ma ktoś podłączone to kto ma kolorowy fis??
Opublikowano 4 Listopada 201312 l Kolego jestem zainteresowany przewodem audio-video. Napisz mi na pw jaki koszt. Przez ten przewód rns-e będzie odbierać kamerę cofania w kolorze? Oraz tak z ciekawości się zapytam. Na jaki problem natrafiłeś że obraz jest czarno-biały w konfiguracji podłączenia kamera-tuner?
Opublikowano 4 Listopada 201312 l Autor Cytat z 1 posta na dole (dział FAQ) "3. Czy obraz z kamery cofania może być kolorowy? Odp.3. W tym rozwiązaniu nie. Jest jedno wyjście, podobnie jak w odp.2. zakupienie konwertera Composite -> RGB" Nie ma opcji kolorowego obrazu, ze względu na typ sygnału. RNS-E musi mieć obraz w formacie RGB + Synchro. Jak znajdziesz kamerę z takim wyjściem, to będziesz miał kolor. 99,999% kamer cofania ma jednak wyjście composite video (złącze cinch). Jedynym wyjściem w tym przypadku jest zastosowanie konwertera obrazu, ale koszt jest niemały....