Massey Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów, tak jak w temacie - mam pytanie - znacie dobrego lakiernika, bądź firmę zajmującą się polerowaniem aut ? Dzwoniłem do S PLUS, cena między 350-400zł, raczej chciałbym taniej. Pozdrawiam i proszę o odpowiedzi!
miedzikos Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 Osobiście odradzam wizyt w "detailingu" S plus... Ta firma robi każde auto na przysłowiową sztukę... Nawet mają filmiki na yt jak potrafią robić detailing myjąc auto szczotkami...
Massey Opublikowano 8 Maja 2012 Autor Opublikowano 8 Maja 2012 Więc może jakiś pomysł? Ładna pogoda, auto świeżo po praniu, aż się prosi o polerkę.
krystian821 Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 Moge popytac szwagra (pracuje w lakierni samochodowej)ile u nich kosztuje polerka
Sqizzy Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 Ciężko nazwać przelecenie auta futrem i G3 polerką, a tego właśnie można oczekiwać za mniej niż 400zł, radzę Ci kup sobie ręczny zestawik np. pad tricolor, Megs UC, jakiś cleaner np. Dodo Lime Prime i sampelek wosku Dodo Blue Velvet Pro. Pobawisz się ręcznie a z efektu będziesz zadowolony. Oczywiście na Audi lakier cholernie twardy, więc ręce będą boleć
mloody_s-line Opublikowano 10 Maja 2012 Opublikowano 10 Maja 2012 kolego ja mam swojego lakiernika i robi tylko po godzinach. Malowal mi juz nie jedno auto i zawsze byłem zadowolony. Za Polerke bierze w granicach 200zł ale zawsze idzie sie dogadać. Jak coś więcej to pisz na PW PZDR PAWEŁ
Rekomendowane odpowiedzi