Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Polerka auta - Leszno (WLKP) - Kogo polecacie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów,

tak jak w temacie - mam pytanie - znacie dobrego lakiernika, bądź firmę zajmującą się polerowaniem aut ? Dzwoniłem do S PLUS, cena między 350-400zł, raczej chciałbym taniej.

Pozdrawiam i proszę o odpowiedzi!

Opublikowano

Osobiście odradzam wizyt w "detailingu" S plus... Ta firma robi każde auto na przysłowiową sztukę... Nawet mają filmiki na yt jak potrafią robić detailing myjąc auto szczotkami...

Opublikowano

Więc może jakiś pomysł? Ładna pogoda, auto świeżo po praniu, aż się prosi o polerkę.

Opublikowano

Moge popytac szwagra (pracuje w lakierni samochodowej)ile u nich kosztuje polerka

Opublikowano

Ciężko nazwać przelecenie auta futrem i G3 polerką, a tego właśnie można oczekiwać za mniej niż 400zł, radzę Ci kup sobie ręczny zestawik np. pad tricolor, Megs UC, jakiś cleaner np. Dodo Lime Prime i sampelek wosku Dodo Blue Velvet Pro. Pobawisz się ręcznie a z efektu będziesz zadowolony. Oczywiście na Audi lakier cholernie twardy, więc ręce będą boleć :)

Opublikowano

kolego ja mam swojego lakiernika i robi tylko po godzinach. Malowal mi juz nie jedno auto i zawsze byłem zadowolony. Za Polerke bierze w granicach 200zł ale zawsze idzie sie dogadać. Jak coś więcej to pisz na PW

PZDR PAWEŁ:)