xNoRbIx Opublikowano 10 Maja 2012 Opublikowano 10 Maja 2012 Witam mam problem otóż chodzi o tylnie koła, gdy wchodzę w zakręt mam wrażenie jakby mi lekko tył leciał jakbym miał odkręcone śruby, koła wyważone, bieżnik równy, koła wycentrowane co może być powodem tego ?
Cris Opublikowano 10 Maja 2012 Opublikowano 10 Maja 2012 belka tylna tuleje.u mnie też tak było po wymianie zginęło.
martin_rs4 Opublikowano 10 Maja 2012 Opublikowano 10 Maja 2012 albo tylne amorki. ja u siebie wymieniłem wszystkie tuleje wachaczy z tyłu na Lemfördera i jak na jakąs nierównosc najechałem bądź na zakrętach to też auto pływało. Okazało sie ze amorki z tyłu do wymiany i znów trzeba było swinke skarbonke rozyebać
Cris Opublikowano 10 Maja 2012 Opublikowano 10 Maja 2012 amory może sprawdzić na stacji. i będzie pewność
colak Opublikowano 10 Maja 2012 Opublikowano 10 Maja 2012 witam kolegów ewentualnie sprawdz tylne amorki pozdrawiam ---------- Post dopisany at 22:31 ---------- Poprzedni post napisany at 22:31 ---------- witam kolegów ewentualnie sprawdz tylne amorki pozdrawiam ---------- Post dopisany at 22:32 ---------- Poprzedni post napisany at 22:31 ---------- ha ha chyba w jednym czasie napisalismy ---------- Post dopisany at 22:32 ---------- Poprzedni post napisany at 22:32 ---------- ha ha chyba w jednym czasie napisalismy
martin_rs4 Opublikowano 10 Maja 2012 Opublikowano 10 Maja 2012 albo drążki stabilizatora z tyłu,...ale nie wiem czy w FWD takowe występują
xNoRbIx Opublikowano 10 Maja 2012 Autor Opublikowano 10 Maja 2012 Dziękuję wszystkim Podjadę sprawdzę pierw amortyzatory jeśli nie to będzie wiadomo ze tuleje
tomaszstn Opublikowano 12 Maja 2012 Opublikowano 12 Maja 2012 Drążek z tyłu w ośce nie występuje bo tam jest belka. Tak jak koledzy pisali, albo amorki albo tuleje. Tulejki też idzie łatwo sprawdzić, wystarczy breszka i kanał
s4mtm Opublikowano 12 Maja 2012 Opublikowano 12 Maja 2012 skąd ja to znam.... tuleje powiedziały papa
tomaszstn Opublikowano 12 Maja 2012 Opublikowano 12 Maja 2012 Niekoniecznie, ja tak miałem jak wylał mi jeden amor, masakra była.
melman_zyrafa Opublikowano 12 Maja 2012 Opublikowano 12 Maja 2012 Sprawdź jeszcze łożyska i piasty. Kiedyś miałem tak jak mi łożysko wytłukło piastę- auto w zakręcie strasznie dziwnie się prowadziło- jakby jechało wężykiem.
xNoRbIx Opublikowano 12 Maja 2012 Autor Opublikowano 12 Maja 2012 Sprawdzę wszystko to co napisaliście oby się nie okazało ze większość z tych rzeczy jest do wymiany:shock3: poznaje samochód dopiero więc nigdy nie wiadomo... Ale oby nie Jeszcze raz dziękuję Wszystkim w innym razie musiałbym się wybrać do mechanika żeby powiedział co do wymiany
Rekomendowane odpowiedzi