pscu Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 No to chyba lepiej kupic i wlaz do pistoletu, skoro bedzie OK a jednak w tej samej cenie jest o 100ml wiecej Ktos moze sie wypowiedziec czy na 4 felgi starczyla mu jedna taka puszka 429ml ? Czy nie ma szans? No i czy sciagal opone, bo to tez dodatkowa robota jesli trzeba... no ale oczywiscie do zrobienia ---------- Post dopisany at 14:48 ---------- Poprzedni post napisany at 14:43 ---------- Znalazlem ta koncowke-pistolet na spray: http://www.masterpart.pl/advanced_search_result.php?uni=1&categories_id=155 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 opony nie trzeba sciagac wystarczy ze dobrze okleisz obok rantu i z tego co czytalem to 2 puszki po 300 ml na 4 kola choc smiem twierdzic ze wszystko kwestia tego ile warstw kladziesz to raz a dwa jaki masz skil w malowaniu i mysleniu przy malowaniu chodzi mi o jak najmniejsza marnacje towaru tak czy siak wydaje mi sie ze pistol bedzie bardziej oszczedny niz spray taki w puszcze z koncowka wiec uwazam ze 429 ml powinno styknac choc moge sie mylic nie robilem u siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczawik Opublikowano 21 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 tu koleś maluje golfa juz na 4-5 warstw, bo prześwituje, ale nie zmienia to faktu, że po takim zabiegu rozwala suty:decayed: http://www.youtube.com/watch?v=P7uT4dTMUEA&feature=g-vrec i jak widać nie jest chyba tak łatwo to zniszczyć/zerwać: http://www.youtube.com/watch?v=hq1lOyFCqEQ&feature=related Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 nom urywa suty szkoda ze w polsce licza sobie 2 krotna cene amerykanska hyh im wiecej warstw sie polozy tym grubsza warstwa tym pozniej latwiej zdjac z jednego kawalka ale to wszystko kwestia pewnie sprzetu i umiejetnosci ja u siebie lustra malowalem na 1 warstwe plus male dopryski na lustrach nie widac poprawek i nie ma zadnych przeswitow takze mozna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLI_B5 Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Po kilku dniach na słońcu pewnie ładnie to przylgnie i ciężko zerwać a ten golfik wyszedł mega spoko:jerk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczawik Opublikowano 21 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 ja już nie mogę się doczekać, aż dostanę puchę z tym ustrojstwem:decayed: tutaj jeszcze jakieś filmidła jak ludzie robią różne strajpsy na maskach:decayed: ale z tym skalpelem to bym był raczej ostrożny bo można sobie nieźle autko porysować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 coś czuję, że moje F-150 też przyjmie coś z PlastiDip'a, myślę nad 50/50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczawik Opublikowano 21 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Plasti Dip + 50/50? o co kaman? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 np dół auta czarny a góra normalna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczawik Opublikowano 21 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 o ja niedoedukowany:decayed: no w sumie nie jest to głupie rozwiązanie przy tego typu furce:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 to Twoja furka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 mam taką ale nie na air ride i wiśnia metallic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 hehe elegancko macik bedzie pasowal jak ta lala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczawik Opublikowano 21 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 bedzie wygladal grubo przy wisience:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 ew. maskę i dach dać w czarny mat a dół na wiśniowy połysk, ciekawe jak by to wyszło ---------- Post dopisany at 21:56 ---------- Poprzedni post napisany at 21:55 ---------- coś w ten deseń jak to pomarańczowe ew. srebrne w tle ---------- Post dopisany at 21:57 ---------- Poprzedni post napisany at 21:56 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczawik Opublikowano 21 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 pomaranczowe lepsze, w tym srebrnym za duzy luk jest przy masce (tej czarnej warstwy) i moim zdaniem psuje efekt, a w pomaranczowym prawie go nie widac... zreszta, jak Ci sie znudzi to pazurkami pyk i malowanie od nowa:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 wszystko kwestia biusto i gustu a o gustach sie nie dyskutuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 coś się wymyśli, pośpiechu nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 a ja wlasnie wpadlem na pomysl ze dipem mozna zregenerowac chyba dosc trwale wlacznikl swiatel Mariuszgierz ogarniamy temat ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Dip nie nadaje się na elementy typu guziki, włączniki itp. zostają ślady na nim od razu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi