Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Gdzie dostać taką część zderzaka?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

W wersji s-line dolny spojler wraz z kratkami halogenów trzyma się na czymś takim o numerze 8E0 807 233D BDO,

wygląda to tak:

dscf6480wp.th.jpg

dscf6481x.th.jpg

Z jednej strony mam fragment wyłamany, szukałem więc, ale nigdzie tego nie da się kupić. Z tego co się doczytałem to jest to część zderzaka i osobno nie ma tego nigdzie dostępnego? Macie jakiś pomysł?

Opublikowano

Jest to część zintegrowana razem ze zderzakiem :wink:

Opublikowano

na allegro to mocowanie było do kupienia dzwoniłem do gościa mówił że kupił w aso tylko nie pamiętam ceny (sprzedawał razem z dolną dokładką) ,to nie jest zespolone z górą ,kupuje się oddzielnie i mocuje na nitch do górnego zderzaka

Opublikowano

dziwne, jak ja dzwoniłem do ASO to w ogóle nie znalazł tej części po numerze, w katalogu też jej nie ma więc nie wiem....

Opublikowano

dzięki greg, napisałem do nich czy jest możliwość wysyłki do Polski :)

Opublikowano

Rysunek z ETKI , jakoś nie widzę tego elementu :eusathink:

zderzak_B6.jpg

Opublikowano

no właśnie też szukałem w tej wersji Etki online i nie było tego, (może ma znaczenie że to mocowanie spojlera wersji s-line?)

Opublikowano

grzesiu ja się nie spieram że on jest oddzielnie tylko rozmawiłem z gościem który taką część wystawił na allegro bo chciałem od niego kupić ,ale on chciał sprzedać razem z dolną dokładką ,to powiedział że kupił to nowe w aso ,a ten rysunek który podaje etka przedstawia chyba zwykły zderzak w którym ten ślizg jest lany ze zderzakiem ,w s-line jest nitowany

Opublikowano

W ETCE nie ma specjalnego rysunku do zderzaka S LINE :wink: wszystko sprawdza sie po kodach PR .

Niektóre rysunki są niestety poglądowe i nieodzwierciedlają danej częsci .

Czyli pozycja np. numer 2 jest jako dokładka zwykła i S LINE :decayed: