Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Czyszczenie felg - foto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Miałem golfa 3 na takich BBS-ach tylko że miałem wypolerowany sam rant

http://s24.postimage.org/9zri252c1/1410306480.jpg

Mycie tych felg to była istna masakra :facepalm: wypróbowałem parę preparatów ale nie dawały sobie rady :kwasny:

Aż w końcu trafiłem na środek do mycia silnika o nazwie NIAGARA. Extra efekt popsikałem tym felgi i po paru minutach spłukałem wodą pod ciśnieniem i były czyste aż się świeciły:naughty: I to wszystko bez dotykania felgi palcem :banan::banan:

Polecam wszystkim taki preparat

Oj kolego wiem o czym mówisz.. Ja też mam BBS motosport i zdecydowałem się na odnowienie... właśnie jestem w trakcie matowienia pod podkład i solidnie się trzeba napracować aby wszystkie zakamarki ładnie zmatowić.. :facepalm: Będę musiał kiedyś wyprubować tej 'Niagary' :jerk:

Opublikowano

Za niska cenę można wiele , pewnie, ale mnie sie wydaje że jednak jakies sprawdzone środki może dają trwalszy efekt co się wiąże z wyższą ceną

Do smoły i kleju tarx do rdzy built - hamber BILT-HAMBER Auto Wheel 1L - Detailer.pl - Kosmetyki Samochodowe

Jest jeszcze car proTrix czyli ironx i tarx w duecie ale z tego nie korzystałem :) no ale jeśli to osobno działa to razem myśle że sa nie do pokonania:D

Wosk do felg to wiem że brat kupuje finish kare i jest zadowolony bardzo z trwałości FINISH KARE 1000P Hi-Temp Paste Wax 412g - Detailer.pl - Kosmetyki Samochodowe

A ja sie zastanawiam nad kupieniem kwarcówki na felgi . Tylko to już jest wydatek poważny :):kox:

Opublikowano

koledzy a powiedzcie mi bo akurat tak się złożyło że mam noge w gipsie i nie mam co robić to chociaż sobie felgi na lato wyczyszczę w tym czasie a mam pytanie bo mam w garażu trochę bęzyny ekstrakcyjnej czy tym też mógł bym czyścić felgi czy tylko kupić właśnie środek do tego przeznaczony .:wink:

Opublikowano
  • Autor

Ja bym nie ryzykował.. najpierw kup jakis środek do felg, z marketu, one naprawde są dobre, wystarczy popryskać, ale nie na słońcu, niech trochę wyżre syfy i będzie błysk. Jak to nie pomoże to próbuj coś innego..

Opublikowano
koledzy a powiedzcie mi bo akurat tak się złożyło że mam noge w gipsie i nie mam co robić to chociaż sobie felgi na lato wyczyszczę w tym czasie a mam pytanie bo mam w garażu trochę bęzyny ekstrakcyjnej czy tym też mógł bym czyścić felgi czy tylko kupić właśnie środek do tego przeznaczony .:wink:

dziś zrobiłem próbę, złazi tylko farba, więc nie polecam :decayed: