Furtek Opublikowano 4 Czerwca 2012 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Hejka ! Ja "okleiłem" zwykłym materiałem odzieżowym : <br /><br />
Reggi Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 super..ale pokrowce na fotelach to już nie super
Frimuś Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 ladnie to wyglada. Ma ktos moze jeszcze jakies swoje pomysly na oklejenie dekorow....dawac foty
szczawik Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 fajny ten niebieski! rozswietla troche wnetrze! to zwykly material czy jakis specjalniejszy? klej w spray'u?
siara Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zajeeee... ten kolor. I wykonanie niczego sobie
Furtek Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Wykonanie tego zajęło mi mnóstwo czasu. Klejone klejem co około 5 mm na całej długości. Klej podobny do "Superglue" tyle że ze sprejem przyśpieszającym schnięcie. Materiał to jakiś zwykły na sukienki. Zostało co nieco mojej kochanej krawcowej to sobie wziąłem Orginalny kolor nie prześwituje Pokrowce no cóż hehe. Tanie z lidla Tak samo jak maty na podłoge. Ściągane tylko na specjalne okazje
Rekomendowane odpowiedzi