wastenrod Opublikowano 16 Maja 2012 Opublikowano 16 Maja 2012 Witam mam taki problem zaczął mi strzelać przegub więc pojechałem do mechanika zapłaciłem 60 zł za wymianę gdyż przegub miałem swój po odebraniu od mechanika samochód przy prędkości większej hamuje normalnie gdyż jak zwalniam i hamuje znów prze 20,15,10 km załącza się ABS takie stukanie i dziwny odgłos na starym przegubie było wszystko ok po założeniu nowego takie cyrki na vagu pokazało mi że coś z lewym niby czujnikiem skasowałem błąd teraz pokazuje brak błędów po pewnym czasie jazdy ale jest to samo co robić Pomocy
Góral.tz Opublikowano 16 Maja 2012 Opublikowano 16 Maja 2012 odległość czujnika od koronki nieprawidłowa
wastenrod Opublikowano 16 Maja 2012 Autor Opublikowano 16 Maja 2012 Witam a jak mam tą odległość ustali bo to jest na 100% na tej stronie co mi mechanik przegub wymieniał możliwe że dobrze nie docisnął?
Góral.tz Opublikowano 16 Maja 2012 Opublikowano 16 Maja 2012 dokładnie tak weź dociśnij i już , przejedz się kawałek ja u siebie miałem podobnie tylko że w tylnym kole
piotrzaba5 Opublikowano 16 Maja 2012 Opublikowano 16 Maja 2012 Dokładnie. Pewnie czujnik nie do końca osadzony
Rekomendowane odpowiedzi