maurycy Opublikowano 16 Maja 2012 Opublikowano 16 Maja 2012 Mam następujący problem w moim aucie od razu po odpaleniu temperatura płynu chłodzącego oscyluje w granicach 100 stop., więc wydaje mi się, że coś jest nie tak. Jeszcze nie sprawdzane były błędy w komputerze. Co można obstawiać tak na sucho? Czujnik?
mar_92 Opublikowano 16 Maja 2012 Opublikowano 16 Maja 2012 dokładnie czujnik Ci padł,ale podłącz kompa i sprawdź
maurycy Opublikowano 16 Maja 2012 Autor Opublikowano 16 Maja 2012 Dzięki. Jeszcze mam pytanie, czy po wymianie trzeba jakoś odpowietrzać układ, czy po prostu wykręcić stary czujnik, wkręcić nowy i tyle?
radi Opublikowano 17 Maja 2012 Opublikowano 17 Maja 2012 Czujnik wody jest wkladany,odbezpieczas zawleczke-wyjmujesz stary czujnik,wkladasz szybko nowy i tyle,znajduje sie z tylu kolo glowicy
maurycy Opublikowano 17 Maja 2012 Autor Opublikowano 17 Maja 2012 Dzięki. Postaram się dzisiaj podpiąć pod komputer jeszcze, żeby mieć pewność, ale wstępnie chyba można już szukać czujnika .
mlodyy Opublikowano 21 Maja 2012 Opublikowano 21 Maja 2012 jak nie będziesz miał błędów czujnika to zrób test zegarów
maurycy Opublikowano 25 Maja 2012 Autor Opublikowano 25 Maja 2012 Winowajcą był czujnik, wymieniony na nowy i wszystko gra i buczy .
Rekomendowane odpowiedzi