Borek123 Opublikowano 18 Maja 2012 Opublikowano 18 Maja 2012 Witam, mam problem. Ostatnio zauważyłem, że TT dymi na niebiesko na wolnych obrotach, przy butowaniu, normalnej jeździe nic takiego się nie dzieje. Spadku poziomu oleju nie zauważyłem. Samochód ma moc, spalanie w normie. I teraz dlaczego to się dzieje? Błędów w sterowniku silnika brak, proszę o pomoc. Pozdr.
Borek123 Opublikowano 18 Maja 2012 Autor Opublikowano 18 Maja 2012 Jak niebieski to pali olej. Ale gdyby palił tak dużo tego oleju, to by dymił także przy butowaniu, a wtedy dym w ogóle nie występuje. To jest zastanawiające. ---------- Post dopisany at 22:14 ---------- Poprzedni post napisany at 22:14 ---------- Jak niebieski to pali olej. Ale gdyby palił tak dużo tego oleju, to by dymił także przy butowaniu, a wtedy dym w ogóle nie występuje. To jest zastanawiające.
grzes1150 Opublikowano 18 Maja 2012 Opublikowano 18 Maja 2012 Zaglądaj do oleju... jak będzie ubywać to pewnie turbo puszcza
pioteros Opublikowano 18 Maja 2012 Opublikowano 18 Maja 2012 uszczelniacze, dymi tez jak jest odpalany goracy?
Rekomendowane odpowiedzi