kladi Opublikowano 22 Maja 2012 Opublikowano 22 Maja 2012 Witam! Mam pytanie czy ktos sie orietuje jak ta firma regeneruje Turbinki? http://allegro.pl/regenerowane-turbo-brd-bva-audi-2-0tdi-170km-i2299805865.html albo czy moglby ktos jakas firme polecic ktora sprzedaje tanio dobrze zregenerowane turbinki lub nowe w dobrych cenach? I jeszcze pytanko bo ten Pan powyzej wymieniony ma tez uzywane. Co lepiej kupic uzywke czy regenerowana? Cena mniej wiecej ta sama by byla... Pozdrawiam!
Hipo Opublikowano 22 Maja 2012 Opublikowano 22 Maja 2012 używana może być taka, jak Twoja - ja odradzam używaną i raczej kupiłbym regenerwoaną. w regenerowanej masz tylko starą obudowę, a wszystkie inne klamoty w niej są nowe. tylko pytanie - czy będzie dobrze zregenerowana??
kladi Opublikowano 22 Maja 2012 Autor Opublikowano 22 Maja 2012 No wlasnie w tym zecz, bo nie wiem jak ta firma regeneruje, a nie chce kasy wydawac na cos co jest skladane ze szmelcu.... niby gwarancje daja, ale wiem jak to jest da chlop gwarancje, a jak sie cos stanie to nie odbiera telefonu ani firmy niema ;/
Hipo Opublikowano 22 Maja 2012 Opublikowano 22 Maja 2012 zabezpiecz się PARAGONEM, czy innym dowodem zakupu!! i jak będą problemy w wyegzekwowaniu kasy to pomogę.
Zimny Chirurg 2 Opublikowano 22 Maja 2012 Opublikowano 22 Maja 2012 Siema Robia na Melecie A to oznacza ze na mozna powidziec na takich gratach jak oryginał. Tylko czy oby na pewno. Bo melet daje na graty 2 lata gwarancji... Pozdro ZC
Rekomendowane odpowiedzi