kadafi Opublikowano 22 Maja 2012 Opublikowano 22 Maja 2012 witam wszystkich mam taki maly problemik kupilem ledowe zarowki w migacze do tylnich lamp,dzialaja ale szybciej musze wlutowac rezystor i tu mam problem bo nie wiem w ktory kalelek mam go wlutowac jakiego koloru kabelek jest od migaczy? z gory wielkie dzieki za pomoc i sorki za prawdopodobnie zle nazwany temat
domialex Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 a co za problem sprawdzic. bierzesz miernik i do dziela albo bardziej lopatologicznie sprawdzajac sciezki na plytce
domin79 Opublikowano 23 Maja 2012 Opublikowano 23 Maja 2012 witam wszystkich mam taki maly problemik kupilem ledowe zarowki w migacze do tylnich lamp,dzialaja ale szybciej musze wlutowac rezystor i tu mam problem bo nie wiem w ktory kalelek mam go wlutowac jakiego koloru kabelek jest od migaczy?z gory wielkie dzieki za pomoc i sorki za prawdopodobnie zle nazwany temat tu masz opisane http://a4-klub.pl/uk%B3ad-elektryczny-16/%5Ball-b6-b7%5D-modu%B3-centralnej-elektryki-w%B3%B1cznik-%B6wiate%B3-czujnik-%B6wiat%B3-clh-138327/ w zależności od modułu jaki posiadasz:wink:
Rekomendowane odpowiedzi