Niemy_Gda Opublikowano 18 Maja 2014 Opublikowano 18 Maja 2014 Komory brak ale czy to jest wyznacznikiem jakości ? Można stworzyć w miarę sterylne warunki bez tej komory..
Seikokilla Opublikowano 18 Maja 2014 Opublikowano 18 Maja 2014 dobry temat , dzieki panowie za namiary bo chyba kazdy od czasu do czasu musi sie spotkac z lakiernikiem
Bieniek Opublikowano 18 Maja 2014 Opublikowano 18 Maja 2014 Mial ktos styczność z lakiernikiem w przodkowie?? Podobno mega dobry jest ale nazwy nie znam.
jozek726 Opublikowano 19 Maja 2014 Opublikowano 19 Maja 2014 Ja mam chłopa bardzo ogarniętego, widziałem jego wykonanie i jest mega, za około 2 tyg będzie robił mi auto i wtedy dokładnie się wypowiem. Cen nie ma małych bo 400zł element przy czym maluje mi cały przód i tam parę innych elementów. Jestem ciekawy efektu. Kolejki straszne czekam 3 miesiąc
Gość Edyta Opublikowano 19 Maja 2014 Opublikowano 19 Maja 2014 Ja mam chłopa bardzo ogarniętego, widziałem jego wykonanie i jest mega, za około 2 tyg będzie robił mi auto i wtedy dokładnie się wypowiem. Cen nie ma małych bo 400zł element przy czym maluje mi cały przód i tam parę innych elementów. Jestem ciekawy efektu. Kolejki straszne czekam 3 miesiąc to samo ja mogę powiedzieć, że u mnie jest dobry koleś i polecam, bo i nune u niego robiłam i duże nam ogarnia z tym ,że tak jak mówi józek - terminy:whistling:
Rekomendowane odpowiedzi