Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Jeden kluczyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Kupiłem A4 B5 99r. 1.9 tdi silnik AVG i mam problem. Do samochodu jest jeden kluczyk- scyzoryk.

Jak najtaniej będzie dorobić drugi kluczyk. Chodzi mi o to by auto otworzyć i odpalić auto gdyby ten jeden padł.:kwasny: Nie musi mieć pilota. Jaki koszt tego interesu. Region Świdnica i okolice

Opublikowano

kupic jakas surowke na allegor dac naciac rzezbe kupic tez na allegro pastylke immo i jachac do aso zaprogramowac. tylko najpierw sie upewnij czy ci to zrobia..

Opublikowano

da sie.250 zeta na gotowo ...

Opublikowano

I tak drogo jak dla mnie. Tysiaka muszę szykować na rozrząd płyny filtry itd... A jak bym kupił używany kluczyk na allegro, dorobił grot, to dałoby to jakimś tańszym sposobem zaprogramować? Nie mam pinu do auta, chyba, że w książce serwisowej gdzieś jest?

Opublikowano

nie da rady bo te transpondery są 1 krotnego zapisu, dodatkowo nie masz pinu więc nie zaprogramujesz go sam przy użyciu vaga, jeśli masz licznik jaggera to można wyciągnąć pin jakimś tanim kablem z allegro.

Opublikowano
nie da rady bo te transpondery są 1 krotnego zapisu, dodatkowo nie masz pinu więc nie zaprogramujesz go sam przy użyciu vaga, jeśli masz licznik jaggera to można wyciągnąć pin jakimś tanim kablem z allegro.

Ja sie z tym nie zgodze mam kuzyna elektryka i przeprogramował mi immo w kluczyku zarówno w b5 jak i w b6 a w b5 tez miałem tylko 1 kluczyk kupiłem używke zmieniłem grot i mi go zaprogramował bezproblemowo.

---------- Post dopisany at 19:17 ---------- Poprzedni post napisany at 19:17 ----------

Ja sie z tym nie zgodze mam kuzyna elektryka i przeprogramował mi immo w kluczyku zarówno w b5 jak i w b6 a w b5 tez miałem tylko 1 kluczyk kupiłem używke zmieniłem grot i mi go zaprogramował bezproblemowo.

Opublikowano

Ktoś jeszcze próbował z używki doprogramować bez pinu . Czy ktoś się orientuje czy na wklejce w książce serwisowej jest pin do auta?

Opublikowano

jak masz dobrego elektryka to CI sam pin sciagnie z licznika