Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi A4 2.6 V6 Teofilow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :banan:

Witam jestem posiadaczem Audi A4 2.6 V6 które nabyłem przypadkowo zamieniając się za zmęczoną Honde Prelude :] ale Audi też jest trochę do dopieszczenia

Wyposażenie mojego audi to :

-ABS

-2x Air Bag

-Elektryczne Szyby Przód

-Elektryczne Lusterka

-Frajerskie zegary z fis

-Skórzana Tapicerka

-Climatronik

-Podłokietnik Przód i Tył

-centralny zamek

-Regulacja Kierownicy w 2 płaszczyznach

-immobiliser

-radio Sony Xplod CD/MP3/USB

-Niedawno zakupione i odmalowane alufelgi 17

-zawieszenie BILSTEIN

Plany :

- Naprawa klimy i zmienienie zegarów bez Fis

- polakierowanie maski tylnej klapy i dachu na kolor czarny i usuniecie rudego przy przedniej szybie

- Remont silnika albo zmiana na inny :]

scaled.php?server=23&filename=dsc00041re.jpg&res=landing

scaled.php?server=69&filename=20120430118.jpg&res=landing

- Pierwsza wyprawa na majówkę

Nowe kołka i oponki :]

scaled.php?server=716&filename=20120522133.jpg&res=landing

http://desmond.imageshack.us/Himg337/scaled.php?server=337&filename=20120522134.jpg&res=landing

Pozdrawiam :] :banan:

Opublikowano

witamy Powodzenia w modzeniu audiczke kupiłeś w lodzi?? bo taka znana?? mi torche z wyglądu?

Opublikowano

Baza do modów jest, silnik fajny.

Co Ty masz zmodzone z przednimi lampami, jakoś tak dziwnie wyglądają...

Opublikowano
  • Autor

nie nie auto zamieniłem w jeleniej górze a lampy przednie to były rozbierane i malowane na czarno :]

Opublikowano

audi fajne ale honda prelude też miłe auto, kolega ma podoba mi sie:decayed:

Opublikowano

Witam w rodzinie V-ek:naughty:

Pokaż ten "frajerski" FIS :wink:

Powodzenia :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Honda Prelude tak zwana Pralka fajna ale jak masz sie zabrać˙ w 4 osoby to masakra jest :] Zegary frajer dlatego bo chyba klima mi przez nie nie działa na elektrodzie forum studiowałem i ktos mial podobny problem bo na krótko jak podłączam kompresor to działa i chłodzi a zegary nie ja zmieniałem :]

Opublikowano
Honda Prelude tak zwana Pralka fajna ale jak masz sie zabrać˙ w 4 osoby to masakra jest :] Zegary frajer dlatego bo chyba klima mi przez nie nie działa na elektrodzie forum studiowałem i ktos mial podobny problem bo na krótko jak podłączam kompresor to działa i chłodzi a zegary nie ja zmieniałem :]

ja mialem tak ze klima sie zalaczala na pare sekund i pupa, wina panel klimatronik od a6 c5 :P

Opublikowano
  • Autor

u mnie tylko gwiadka sie zapala i gasnie nawet wentylator sie nie załącza nic tylko na lcd panelu klimatronik ta gwiadka na sekunde sie zaswieca i gasnie :(

Opublikowano

Kolego nie myślałeś o tym, żeby rozkleić te lampy i domalować całe środki na czarno? Moim zdaniem fajniej by wyglądało :wink: Zanim kupiłem Audi szukałem Pralki, jakieś pół roku, ale te egzemplarze które widziałem to już tylko na puszki do konserw się nadawały, więc odpuściłem i nie żałuje :decayed:

Opublikowano

fajna baza i v-kowy dzwięk :kox:

Opublikowano
u mnie tylko gwiadka sie zapala i gasnie nawet wentylator sie nie załącza nic tylko na lcd panelu klimatronik ta gwiadka na sekunde sie zaswieca i gasnie :(
klimatronik dostaje baledna informacje o temp. na zewnatrz i nie dopuszcza do zalaczenia sprezarki, cos musi byc namieszane z kabelkami temperature Ci dobra pokazuje fis?
Opublikowano
  • Autor

fis to ciagle pokazuje że mam żarówkę spalona jaks a wszystkie mam okej nawet w zegarach i nie działa mi prędkościomierz :( jzu wszytko se porobiłem na tip top a nie moge tylko tej elektroniki w niej ogarnąć

---------- Post dopisany at 23:58 ---------- Poprzedni post napisany at 21:36 ----------

no ja przed Pralka miałem jeszcze rovera 620 to jest to samo co accord ale rover mi lepiej przypasował rovera wziąłem po strzale wyremontowałem i byłem bardzo zadowolony ale cos mnie ugryzło na prelude w której później dolewałem co tydzień litr oleju musiałem tankowac olej benzyne i gaz heh no i jeszcze w hondach ta rdza na nadkolach to jak wyposażenie auta :]