WAUZZZ8 Opublikowano 26 Maja 2012 Opublikowano 26 Maja 2012 Witam Panowie Jak wszyscy wiemy by przednie lampy zespolone pasowały do Audi sprzed liftu trzeba ciąć blache. Pytanie brzmi: Czy po takim zabiegu można wrócić do lamp dzielonych.
tomaszstn Opublikowano 26 Maja 2012 Opublikowano 26 Maja 2012 Chyba że wymienisz błotniki, kierunek nie będzie miał o co się zaczepić
Syllwek Opublikowano 27 Maja 2012 Opublikowano 27 Maja 2012 Pewnie chodzi o powrót przed sprzedażą Kierunkowskazy powinny utrzymywać się na klipsie do lampy ale to tylko moje domniemanie nie sprawdzałem tego nigdy.
Magicbattle Opublikowano 27 Maja 2012 Opublikowano 27 Maja 2012 sa troche luzne ale sie trzymaja mozna wrocic spokojnie
wladi Opublikowano 27 Maja 2012 Opublikowano 27 Maja 2012 Tak jak wyżej kolega napisał będą trochę luźne:kwasny: ale chyba nie o to chodzi żeby wycinać blachę a potem w razie "w" to będzie się jeździło z luźnymi lampami:facepalm: więc WAUZZZ8 musisz się zastanowić czy chcesz przerabiać na zespolone. Z drugiej strony czemu myślisz że będziesz chciał wrócić do poprzedniej wersji, przecież możesz sprzedać potem auto tak jak stoi
tomaszstn Opublikowano 27 Maja 2012 Opublikowano 27 Maja 2012 Dokładnie, jak kolega wyżej napisał, po co chcesz wracać różnica niewielka chyba że masz bixenon ale jak tylko zwykłe zespolone to się nie opłaca. W dużej mierze kierunek trzyma się na błotniku, nie testowałem tego ale może Ci wylecieć
WAUZZZ8 Opublikowano 27 Maja 2012 Autor Opublikowano 27 Maja 2012 WAUZZZ8 musisz się zastanowić czy chcesz przerabiać na zespolone. Z drugiej strony czemu myślisz że będziesz chciał wrócić do poprzedniej wersji, przecież możesz sprzedać potem auto tak jak stoi:naughty: Nie chodzi o to że będe chciał je zdjąć przed sprzedażą (nie zamierzam sprzedawać swojego autka ). Chodzi mi o to czy wrazie gdyby cos się przytrafiło i trzeba by lampę/y wymienić to czy mółbym założyć dzielone. Nie wiem czy po założeniu zespolonych, dzielone sprzedać czy może trzymac w rezerwie. O to mi chodzi Mówię o jakiś małych awariach gdzie trzebaby wymienic tylko lampę bez błotnika, bo wiadomo że przy wiekszej stłuczce gdzie błotnik też byłby do wymiany to debatowanie o tym czy kierunkowskaz bdzie się trzymał nie ma sensu.
krzysaudi Opublikowano 27 Maja 2012 Opublikowano 27 Maja 2012 Trzymaj lampy w rezerwie jeśli masz w przyszłości zmienić autko . Mi teraz ludziki jak chcę sprzedać swoją a4-kę ciągle marudzą na temat dzwona - bo auto ma zespolone made by qwerty . Ja swoje sprzedałem ( chyba kupie sobie jakieś używki żeby mieć do pokazywania ) . Krzysiek ---------- Post dopisany at 17:31 ---------- Poprzedni post napisany at 17:31 ---------- Trzymaj lampy w rezerwie jeśli masz w przyszłości zmienić autko . Mi teraz ludziki jak chcę sprzedać swoją a4-kę ciągle marudzą na temat dzwona - bo auto ma zespolone made by qwerty . Ja swoje sprzedałem ( chyba kupie sobie jakieś używki żeby mieć do pokazywania ) . Krzysiek
WAUZZZ8 Opublikowano 27 Maja 2012 Autor Opublikowano 27 Maja 2012 Trzymaj lampy w rezerwie jeśli masz w przyszłości zmienić autko . Mi teraz ludziki jak chcę sprzedać swoją a4-kę ciągle marudzą na temat dzwona - bo auto ma zespolone made by qwerty . Ja swoje sprzedałem ( chyba kupie sobie jakieś używki żeby mieć do pokazywania ) .Krzysiek No i kolejny powód dla którego lepiej trzymać stare dzielone gdzieś w garażu.
wladi Opublikowano 27 Maja 2012 Opublikowano 27 Maja 2012 Hmm trochę na wyrost kolega napisał, bo co ma wspólnego zmiana lamp a sprzedaż auta:naughty: jak ktoś będzie miał problem z tym że lampy są inne niech sobie miernikiem lakier sprawdzi i będzie wiedział co i jak. A takie lampki zespolone napewno dodadzą uroku autku i kupujący nie będzie wnikał
krzysaudi Opublikowano 27 Maja 2012 Opublikowano 27 Maja 2012 Marudzą marudzą . Wczoraj właściciel wściekłej astry F generacji na sonarach świeczkach czujnikiem lakieru wbudowanym w nogę pokazywał mi miejsca w których ten dzwon był , oraz miał pretensje co do lamp . He . Jak usłyszał iż jestem audi maniakiem i każde moje autko ulepszam skwitował to dziwnym uśmieszkiem . Na moje słowa iż ma za***iste tuningowe lampy ( śmiech ) wyprężył się z dumą . Zastanawiam się czy nie zrobić gołej serii a graty pogonić
tomaszstn Opublikowano 27 Maja 2012 Opublikowano 27 Maja 2012 Na pewno lepiej się opłaca bo za graty nikt Ci kasy nie odda a tak zjedziesz z ceny to żyda znajdziesz a graty na forum wystaw to zejdą
wladi Opublikowano 27 Maja 2012 Opublikowano 27 Maja 2012 Ja was Pany nie kumam o czym jest ta rozmowa:facepalm: albo się chce coś w aucie wyrezać i potem się cieszyć z rezultatów, a nie że martwić się tym że ktoś się przyczepi do lamp...chyba że to jest naprawdę jakiś wielki problem to wtedy trzeba rzeczywiście wszystko odpuścić i jeździć golasem:naughty: i siedzieć zamiast na forum Audi to na facebooku i klikać o pierdołach:polew:
krzysaudi Opublikowano 27 Maja 2012 Opublikowano 27 Maja 2012 Kolego wladi - pytanie było czy można wrócić do starych lamp w razie podjęcia decyzji o sprzedaniu autka . I tego się trzymajmy a nie marudzenia o d*pie Maryny i facebookach . Nie każdy chce kupić zrezane autko i jest dużo potencjalnych nabywców co woleliby kupić autko w oryginalnym stanie niż zrobione na młodsze - bo to odstrasza ich . Krzysiek ---------- Post dopisany at 21:31 ---------- Poprzedni post napisany at 21:31 ---------- Kolego wladi - pytanie było czy można wrócić do starych lamp w razie podjęcia decyzji o sprzedaniu autka . I tego się trzymajmy a nie marudzenia o d*pie Maryny i facebookach . Nie każdy chce kupić zrezane autko i jest dużo potencjalnych nabywców co woleliby kupić autko w oryginalnym stanie niż zrobione na młodsze - bo to odstrasza ich . Krzysiek
wladi Opublikowano 27 Maja 2012 Opublikowano 27 Maja 2012 Ok już nie wnikam i nie robię dalej OT sukcesów życzę
Rekomendowane odpowiedzi