Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Fotoradar w Żuku - gruba przesada

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja jak jade w dalsza trase,to zachlapuje polowe rejestracji blotkiem (polecam czarnoziem-ladnie sie kleji i nie odpada :th:) i nie patrze specjalnie na fotoradary :kox:,jak na razie dziala-0 zdjec :>

A naklejka na szybie ?? Masz naklejoną tak , że zakrywa ją wycieraczka czy wkładasz jakąś ulotkę ?? :naughty:

Opublikowano

nia mam naklejonej naklejki,jest w schowku,jeszcze nikt nie zauwazyl.

Opublikowano
ja jak jade w dalsza trase,to zachlapuje polowe rejestracji blotkiem (polecam czarnoziem-ladnie sie kleji i nie odpada ) i nie patrze specjalnie na fotoradary ,jak na razie dziala-0 zdjec

czyli wiadomo ze zgodnie z przepisami jezdzil nie bedziesz:)

pewnie ze jakby byly lepsze drogi to i bezpieczenistwo by wzrostlo. ale nie ma.

tylko ja sie zastanawiam co do stanu drog w Pl ma, np. 5-letnie dziecko ktore moze w kazdej chwili wyskoczyc na droge?

po swiecie bardzo nie jezdze, nie wiem jak jest w innych panstawach ale z tego w ktorym jestem nauczylem sie jezdzic normalnie. przynajmniej po miastach:)

Opublikowano
po swiecie bardzo nie jezdze, nie wiem jak jest w innych panstawach ale z tego w ktorym jestem nauczylem sie jezdzic normalnie. przynajmniej po miastach:)

mowimy tutaj o fotoradarach,ktore zawsze (tak jak kontrole z suszarka)sa ustawione w takich miejscach,zeby udupic kierowce,a nie zeby bylo bezpieczniej,w tojmiescie jeden jest ustawiony na obwodnicy.

nikt z nas nie zapierdziela 100 w miejscach gdzie moze ktos wyskoczyc na jezdnie(z reszta w takich miejscach ani kotroli,ani fotoradarow nie ma)

a to jes tmoja szyba bez naklejki od 2 lat.

57545b7239afa3bfm.jpg

Opublikowano

nie widziales jeszcze nikogo kto by jezdzil 100 po terenie zabudowanym?!!!

a ja widzialem i moze dlatego mam takie zdanie jakie mam.

Opublikowano

Ja na przykład jeżdżę po terenie zabudowanym ponad 100km/h, niestety tabliczki są żle ustawione, po trasach 2 pasmowych przedzielone pasem zieleni są miejsca gdzie nie ma budynków a tabliczka 250px-Znak_d42.svg.png jest.

I nie mówcie że nikt z was nigdy nie jechał ponad 100km przez taki obszar

Opublikowano

Poniżej 70/km nie jade na swoim terenie - a często szybciej - przy 40km prawie zasypiam .

Żadko kiedy kierowcy Audi jadą wolniej .

Zawsze 0 - promila , ale zawsze szybko. -niestety.

Opublikowano
:) no niestety ale inaczej sie ludzie nie naucza. sam jestem tego przykladem.
Opublikowano

Ja na przykład jeżdżę po terenie zabudowanym ponad 100km/h, niestety tabliczki są żle ustawione, po trasach 2 pasmowych przedzielone pasem zieleni są miejsca gdzie nie ma budynków a tabliczka 250px-Znak_d42.svg.png jest.

I nie mówcie że nikt z was nigdy nie jechał ponad 100km przez taki obszar

ale w opisanym przykladzie nie wyskoczy ci 5 letnie dziecko,jak pisal juras,

pisalem,ze nikt z nas nie jazdzi 100km/h w miejscach,gdzie moze ktos wyskoczyc na jezdnie.

Opublikowano

tak jak kolega krzyniek napisal w niemczech stoja zaparkowane w miescie czy na pasach awaryjnych cywilne auta z fotoradarami tylko zapomnial dodac ze w niemczech lokalne radio ma prawo podawac lokalizacje takiego radaru jezeli zostanie poinformowane przez kierowcow. a musze wam powiedziec ze leci tego info w radyjku :polew: