Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Odpowiedzialność po sprzedaży

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z przebiegiem jak wyżej.

A ze skrytkami, jak się głupki na policji pochwalą, to jeszcze sami będą mieli problemy....

Opublikowano

Po pierwsze to zależy co on rozumie przez skrytki i skąd diagnoza że akurat na narkotyki? Po drugie na jakiej diagnostyce on był? Rozbierali całe auto do gołej blachy?

Gorzej jak znajdą ślady jakichś specyfików w tych skrytkach. Wtedy będziesz się musiał tłumaczyć.

Opublikowano

olej gości ,a skrytki może sami porobili na przebieg masz kwity, może gdzieś gonga zaliczyli i chcą się auta pozbyć

Opublikowano
  • Autor

właśnie raczej nie wydaje mi się żeby mnie poprostu chcieli z kasy wydoić, bo z rozmów przed, w trakcie i zaraz po zakupie, wydawali się ludźmi na jakimś tam poziomie, akurat byłem zabiegany gdy zgodnie z umową chcieli żeby zwrócić za tą wcześniejszą naprawę, i jak po dwóch tygodniach zrobiłem im przelew to zadzwonili i podziękowali - zresztą doinwestowali ją w ciągu miesiąca chyba 5-6k (dwa komplety opon, felgi na zimę). Na razie ich olałem i jestem w miarę spokojny - bo bądź co bądź mam czyste sumienie (ciekawe tylko czy w razie "W" będzie to miało znaczenie:) )

----

rozmawiałem dziś z mamą tego kolesia który kupił ode mnie bmw, i tamta rozmowa była przeprowadzona w efekcie narastającej frustracji - nie chcą już niczego ode mnie - chcieli tylko żebym wiedział, się okazało że cała lewa strona była bita + wzmocnienia przednie są z jakiegoś innego modelu 3er. temat w sumie do zamknięcia, dziękuję wszystkim za odpowiedzi.

Opublikowano

Olej to jak jestes czysty nic nie moga ci zrobić. Nauczka na przyszłość z rodzinką najlepiej na zdjęciu.

Opublikowano

Przecież mówił, że to nie jego rodzina:grin: