Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

koniec ubezpieczenia w mtu ergo hestia a pęknięta szyba.... pomóżcie co robić..?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam kolegów wczoraj wieczorem podczas mijania się z samochodem ciężąrowym usłyszałem huk.... stanąłem na poboczu i okazało sie iż szyba dostała pęknięcie na długośći 5 cm (myślę że coś wyleciało z paki ciężąrówki...).dzisiaj juz mam pęknięcie prawie 10 cm....Sęk w tym że kończy mi się ubezpieczenie oc 10 czerwca (dodam iż wcześniej nie miałem dodatkowego ubezpieczenia przedniej szyby..).co koledzy mam w tym wypadku zrobić ,co proponujecie...? mam ubezpieczenie w MTU.Może ktoś z kolegów miał podobny przypadek,czy moge teraz ubezpieczyć dodatkowo szybe ? czy oni to sprawdzają szybe przed zawarciem dodatkowego ubezpieczenia ......

Opublikowano

ja na mój gust to nic nie zdziałasz, z OC szyby nie naprawisz. Ubezpieczenia nie działają "w tył", więc nie mam możliwości ubezpieczyć teraz szyb i naprawić szkodę, która powstała przed datą zawarcia umowy na szyby.

Opublikowano

Przed zawarciem ubezpieczenia AC i pochodne (szyby) nastepuja ogledziny auta, no chyba ze ktos z Twoich znajomych ubezpiecza... ;) ale szczerze mowiac to na Twoim miejscu po prostu kupilbym jakas ori szybke od kogos z forum, chlopaki tu przeciez tyle autek na klocki sprzedaja ze jak dobrze poszukasz to i rocznik dopasujesz ;P i za grosze naprawisz...

Opublikowano

Dwa razy już brałem oc z dodatkowym ubezpieczeniem szyb. Raz w PZU i raz w Warcie. Nigdy nikt samochodu nie oglądał. Bez znajomości. Normalnie u agenta. Nigdy nie korzystałem ale z tego co się orientuje to z tej polisy mogą Ci wymienić na tani zamiennik. Kasy nie weźmiesz.