Młody Opublikowano 13 Maja 2008 Opublikowano 13 Maja 2008 Taka mała sprawa proszę wszystkich z klubu żeby przy sprzedaży auta odkrecali ramki klubowe dzisiaj zaczepiłem goscia( chyba z 60 lat ) który miał nasze ramki i kompletnie nic nie wie o klubie. Wystarczy 5 min. pracy i ramki mozna zmienić
Hugo Opublikowano 13 Maja 2008 Opublikowano 13 Maja 2008 Na pewno przeczytał adres www na ramce i pomyślał , że to klub miłośnków kartki formatu A4
mateogda Opublikowano 13 Maja 2008 Opublikowano 13 Maja 2008 Jednak to zawsze jakaś promocja klubu, ja sprzedając zostawiłem... dzisiaj zaczepiłem goscia( chyba z 60 lat ) który miał nasze ramki i kompletnie nic nie wie o klubie to teraz już wie i powie swoim kolegom
Młody Opublikowano 14 Maja 2008 Autor Opublikowano 14 Maja 2008 Jednak to zawsze jakaś promocja klubu, ja sprzedając zostawiłem... dzisiaj zaczepiłem goscia( chyba z 60 lat ) który miał nasze ramki i kompletnie nic nie wie o klubie to teraz już wie i powie swoim kolegom No chyba w domu starców
sokolnh Opublikowano 14 Maja 2008 Opublikowano 14 Maja 2008 ja tych ramek nie umiem sciagac bez zniszczenia ich także w moim przypadku zostaną przy sprzedaży
Hugo Opublikowano 14 Maja 2008 Opublikowano 14 Maja 2008 ja tych ramek nie umiem sciagac bez zniszczenia ich także w moim przypadku zostaną przy sprzedaży To takie zabezpiecznie , żeby innych nie zakładać
Gość Trzeniu Opublikowano 14 Maja 2008 Opublikowano 14 Maja 2008 ja tych ramek nie umiem sciagac bez zniszczenia ich także w moim przypadku zostaną przy sprzedaży To takie zabezpiecznie , żeby innych nie zakładać Podobno już sobie niektórzy z tym poradzili
slaweq Opublikowano 14 Maja 2008 Opublikowano 14 Maja 2008 ja tych ramek nie umiem sciagac bez zniszczenia ich także w moim przypadku zostaną przy sprzedaży Da sie sciagnąć bez uszkodzenia, ale trzeba delikatnie i cierpliwie
Korzeń Opublikowano 16 Maja 2008 Opublikowano 16 Maja 2008 ma ktos z Was wolne ramki bo mi sa bardzo potrzebne?
Młody Opublikowano 16 Maja 2008 Autor Opublikowano 16 Maja 2008 ma ktos z Was wolne ramki bo mi sa bardzo potrzebne? Jest nowe logo to będą i nowe ramki
Rekomendowane odpowiedzi