Fenrir Opublikowano 14 Marca 2015 Opublikowano 14 Marca 2015 U mnie w 95r. też zapala się dopiero po otwarciu drzwi... Da radę to zmienić bez większych kombinacji? Wymienić moduł komfortu albo lampkę?
adi55 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 koledzy a rezal ktos moze w b6 taki mod???? a bez wycygania klamki da rade wywiercić dzurke i przeciągnąć kable???
MatRad89 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Postanowilem u siebie wyrezać takie podświetlenie i wszystko szło dobrze do momentu aż dotarłem do momentu podłączenia wszystkiego do kupy i tu pojawił się problem bo u mnie jest 5 lub 6 kabli od lampki i za nic nie mogę tego właściwie zgrać;/ macie jakieś sugestie jak to prawidłowo podłączyć z efektem ściemniania?? dodam że mam poliftową A-czwórke i tam jest inksza lampencja niż w przedliftach i tu jest problem;/... Znalazłem! a więc wpinamy się plusem w kabel czczerwono-niebieski a minusem w kabel brązowo biały w kostce odpowiadającej za oświetlenie wnętrza. I ten że brązowo-biały przewód odpowiada za efekt sciemniania. Mam parę fotek jak z prac a i chętnie coś podpowiem jak by ktoś rezal w polifcie tego moda autorstwa "Magicbatlle", któremu należą se podziękowania 'a założenie tego posta. Diekowac stary;) Ewentualne pytania do mnie kierować na priw.
Janusz Łachacz Opublikowano 22 Grudnia 2015 Opublikowano 22 Grudnia 2015 ciekawy modzik. może latem ogarnę u siebie.
Delta Opublikowano 11 Marca 2016 Opublikowano 11 Marca 2016 fajny modzik, już u mnie w autku jest tylko właśnie mam problem z wpięciem się w lampkę bo wtyczka nie chce się za nic ruszyć i muszę się zwyczajnie szeregowo wpiąć do kabelków, termo skurczką ładnie zaizolować i powinno śmigać. tak samo robiliście? bo tu widzę różne opinie
krzyzyk Opublikowano 12 Marca 2016 Opublikowano 12 Marca 2016 siema Delta widze ze nie darowales sobie tych klamek zewnetrznych i bardzo dobrze ja sie wlasnie wpinalem w kabel pozniej lutowalem i na to termokurczka. Rob tak, bedzie dobrze
Delta Opublikowano 13 Marca 2016 Opublikowano 13 Marca 2016 oo siema no i ja już tak mam porobione nie darowałem bo to wzorowy mod
Rekomendowane odpowiedzi