zgiel Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Witam dzis przyjechal kurier z moja tuba zmieniarka ramka i rzekomo wzmacniaczem.. otwieram przesylke za ktora zaplacilem 300 zl patrze jest jakas zmieniarka panasonika na 8 plyt patrze jest ta tuba ale wzmacniacza nie widze.. odrazu dzwonie do sprzedawcy i powiedzial mi ze wznacnacz jest wbudowany w te tube.. ?? jet taka mozliwosc? czy po prostu nie dal mi wzmacniacza... nie moge teraz niestety sprawdzic czy to wszystko zogle pasuje bo auto u mechanika na wymianie plynow i rozrzadu.. wieczorem dobiero bedzie gotowe ale mnie juz od srodka cos bierze ze mnie koles wydymal chyba.. powiecie mi ale moze macie jakies fotki jak to tam z tylu powinno wygladac to naglosnienie audi a4 2001 avant
Dygu Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 jesli kupiles ori tube nokii z avanta to wzmacniacz jest wbudowany
zgiel Opublikowano 5 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2012 dzieki to chyba bedzie latac tylko jeszcze dopytam jaka jest orginalna zmieniarka do tego avanta?
jarek_ns Opublikowano 5 Czerwca 2012 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Ori jest właśnie panasonic. Sent from my iPhone using Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi