aborygen Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autko zmieniło właściciela pozdrawiam
laki83 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 fajne wozidło...widze ze cały czarny wiec pomaluj sobie środki lamp na czarno i bedzie kosa
kadafi Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opublikowano 6 Czerwca 2012 fajne wozidło...widze ze cały czarny wiec pomaluj sobie środki lamp na czarno i bedzie kosa i do tego jeszcze ramki na grilach na czarno
aborygen Opublikowano 7 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2012 autko mam nadzieję długo mi posłuży bo jak dla mnie jest super - wygląd lepszy od b7 a w środku to samo lampki może będę czarne z seri ANGEL EYES BLACK. co do grila to czarny ok ale z logo audi a to jak widziałem tylko w wersji rs i cena na alle powala
andr3i Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Ori lampy o wiele ladniejsze niz angel eyes no ale to twoj wybor kolego, za ta kase cos bym innego kupil do wygladu
aborygen Opublikowano 7 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2012 do lamp jeszcze trochę czasu obecnie muszę wstrzymać dotacje na autko bo program i lakier dokładek swoje w portfelu zrobiło ale masz rację co ori to ori
Rekomendowane odpowiedzi