Henryy Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Witam, mam pytanie jak uzyskać taki efekt (świst / gwizd turbiny) w 2.5 tdi v6 jak na poniższym filmiku? Dodam tylko, że katalizator został już usunięty u mnie i nie uzyskalem takiego efektu. Czy muszę jeszcze środkowy tłumik usunąć? Pozdrawiam, Dawid
iceweed Opublikowano 7 Czerwca 2012 Opublikowano 7 Czerwca 2012 poczekaj az bedzie padac turbo:decayed:
preze_s Opublikowano 8 Czerwca 2012 Opublikowano 8 Czerwca 2012 musisz zrobić całkowity przelot usunąć kata środkowy i końcowy.
Henryy Opublikowano 10 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2012 Wracając do tematu nie chodzi mi o zmianę dźwięku wydechu tylko o lepiej słyszalny gwizd mojej turbiny. Mam rozumieć, że po wycięciu środkowego tłumika nie uzyskam takiego efektu?
Frimuś Opublikowano 10 Czerwca 2012 Opublikowano 10 Czerwca 2012 zacznij od wyciecia katalizatora (jesli juz tego nie zrobiles)
Henryy Opublikowano 10 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2012 Wyciąłem, jak wspomniałem w 1 poście... Turbinkę już lepiej słychać ale efekt nie jest zadowalający
Rekomendowane odpowiedzi