Gość Opublikowano 8 Czerwca 2012 Opublikowano 8 Czerwca 2012 Witam kolegów.Proszę o wyjaśnienie:czy oznaczenia pinów w module pompki centralnego zamka V94 są właściwe,na przykład do pinu A12.Opis wtyczek do pompki mówi o tym,że wtyka "A" ma 10 pinów.Gdzie tkwi błąd?Pozdrawiam. <br /><br /> <br /><br /> ---------- Post dopisany at 20:01 ---------- Poprzedni post napisany at 08:59 ---------- Wieje nudą.Zamykam temat.Może nie mam racji?
Szymon51 Opublikowano 8 Czerwca 2012 Opublikowano 8 Czerwca 2012 kolego masz błąd w swoich danych. U ciebie kostki są podpisane kolejno A, B, C, a powinno być B, C, A.
Gość Opublikowano 9 Czerwca 2012 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Witam.http://www.digakom.com/template/downloads/Pinbelegung_8D0862257.pdf Sam już nie wiem
Szymon51 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Kolego zajrzyj tutaj Pinbelegung Zentralverriegelung dzięki temu podłączyłem u siebie, do przedlifta pompkę z polifta i wszystko śmiga.
Gość Opublikowano 9 Czerwca 2012 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Podziękował.Precyzja niemiecka wysiadła w opisie pinów z "mojego" linku.Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi