pietrecki Opublikowano 8 Czerwca 2012 Opublikowano 8 Czerwca 2012 Witam, Od paru dni zmagam się z dziwnym zachowaniem zamka centralnego. A mianowicie przy zamykaniu auta z pilota nie sygnalizuje kierunkowskazami ale zamyka się całe auto (rygle w dole) jednak przy otwieraniu auta z pilota sygnalizuje kierunkowskazami. Na fisie (zegary wymienione) pokazuje się że drzwi od kierowcy otwarte są i nie działa podświetlenie pedałów. Zauważyłem też ze nie mogę w samochodzie się zamknąć od środka z przycisku w drzwiach, ale bagażnik się zamyka;/. Podłączając Vag znalazłem taki błąd : 00955 - Key 1 Adaptation Limit Exceeded 09-00 - Adaptation Limit Surpassed Po skasowaniu nadal nie działa tak jak na leży. A błąd się nie pojawia. Jak można to naprawić? Aha na fisie pokazywało mi się tylko otwieranie drzwi kierowcy i bagażnika inne drzwi się nie pokazywały po otwarciu. Da rade jakoś zrobić żeby pokazywały się pozostałe na Fisie?
flex78 Opublikowano 8 Czerwca 2012 Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zobacz czy masz domkniętą przednią klapę
pietrecki Opublikowano 9 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zobacz czy masz domkniętą przednią klapę sprawdziłem, wszystko po domykane.
Rekomendowane odpowiedzi