kosik25 Opublikowano 8 Maja 2022 Opublikowano 8 Maja 2022 Tak jak na zdjęciu i 2 śruby po wyjęciu szufladki 1
Radek_1029 Opublikowano 8 Maja 2022 Opublikowano 8 Maja 2022 dzięki . ech u mnie inaczej wyglada ten stelarz od schowkow cabrio. Wygląda na to , że nie koniecznie . Potem podeśle zdjęcie
Miłośnik Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Witam , panowie czy wysuwane schowki zdemontowane z fotela tzw naleśnik w manaalnej wersji będą pasowały do fotela tzw naleśnik ale w ful elektryce ? Auto to a4 b6
Miłośnik Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Opublikowano 10 Kwietnia 2023 2 godziny temu, kosik25 napisał(a): Nie będą. Coś więcej ? Są innych wymiarów czy jak ? Przeciez to te same fotele
tass Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Opublikowano 10 Kwietnia 2023 To były naleśniki w full elektryce? Miałem w poprzedniej b6 te tak zwane sportowe bez full prądu ze schowkami i schowek był (nie wiem jak to określić) dłuższy/głębszy i węższy, od tych co mam obecnie w stołkach w full prądzie. Objętościowo pewnie będzie podobnie, ale wymiary schowków inne.
Miłośnik Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Opublikowano 11 Kwietnia 2023 4 godziny temu, tass napisał(a): To były naleśniki w full elektryce? Miałem w poprzedniej b6 te tak zwane sportowe bez full prądu ze schowkami i schowek był (nie wiem jak to określić) dłuższy/głębszy i węższy, od tych co mam obecnie w stołkach w full prądzie. Objętościowo pewnie będzie podobnie, ale wymiary schowków inne. Najlepiej byłoby porównać dwa naleśniki, jeden w wersji manualnej a drugi w wersji ful elektrycznej
tass Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Naleśniki w full elektryce występowały tylko na USA? Obstawiam, że będzie podobnie.
Rekomendowane odpowiedzi